Bursa'da çocuğunu almaya giden anne ve avukat çifte taşlı bıçaklı saldırı

Bursa’da velayet davasında çocuğu teslim almak için giden avukat çift çocuğu vermek istemeyen ailenin saldırısına uğradı. Cep telefonu kameralarına kaydedilen saldırıda yaralanan avukat çift polis merkezine giderek saldırganlardan şikayetçi oldu. Şahıslar ise polis tarafından gözaltına alındı.
Ersin Küçükbarak
|
21 Haziran 2023, Çarşamba - 12:19
Bursa'da çocuğunu almaya giden anne ve avukat çifte taşlı bıçaklı saldırı

Bursa'da velayet davasına şiddet karıştı.

Anne K.E., mahkeme kararının ardından avukatları Aleyna Kübra Kanalcı ve eşi Muharrem Kanalcı ile birlikte çocuğunun babasının adresine gitti.

Anne çocuğunu alıp araca döndü.

Ancak bu sırada saldırıya uğradı. Taşlı bıçaklı saldırı, aracın içinden cep telefonuyla görüntülendi.

Saldırganlar aracın camını parçaladı.

Aleyna Kübra Kanalcı ile eşi avukat Muharrem Kanalcı tedavilerinin ardından polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Bursa Barosu Başkanı Avukat Metin Öztosun olayı kınayarak şunları söyledi: 

"Olayı şiddetle kınıyor, meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Meslektaşlarımıza yönelen her türlü saldırıda onların yanında olacağımızı, bu olayların bir daha yaşanmaması ve faillerin en ağır cezayı almaları için tüm soruşturma ve kovuşturma sürecinin takipçisi olacağımızı yineliyor, olayı haber almamızdan itibaren meslektaşlarımıza destek olup yanlarında olan Bursa Barosu Avukat Hakları Merkezimize teşekkürlerimi sunuyorum.”

4 kişi gözaltına alındı

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ise, yaşı küçük çocuğun kolluk kuvvetlerinin gözetiminde babasından alınarak annesine teslim edilmesi sonrası yaşanan saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, "Şüpheliler tarafından içerisinde müştekilerin bulunduğu aracın seyir halinde iken önünün kesilerek araca zarar verilmesi ve araç içerisindeki müştekilerin darbedilmesi iddiası ile Cumhuriyet Başsavcılığı'mızca şüpheliler K.E., M.E., S.E. ve F.E. hakkında 'kasten yaralama, mala zarar verme, çocuğun kaçırılması ve alıkonulması ve görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından soruşturma başlatılarak, şüpheliler hakkında gözaltı kararı verilmiştir" denildi.

Olayla ilgili olarak 4 şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.

http://ankaramasasi.com/haber/2087059/bursada-cocugunu-almaya-giden-anne-ve-avukat-cifte-tasli-bicakli-saldiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.