Hüseyin Yayman'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Atatürk benzetmesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Atatürk benzetmesi yapan AK Partili Milletvekili Hüseyin Yayman, "Mustafa Kemal Atatürk, cumhuriyeti kurmuştur. Recep Tayyip Erdoğan da cumhuriyeti, küresel bir güç haline getiren ve dünyanın süper güçleri arasına sokan ikinci Atatürk olmuştur, olacaktır" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
21 Haziran 2023, Çarşamba - 12:23
Hüseyin Yayman'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Atatürk benzetmesi!

AK Parti Hatay Milletvekili ve Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Independent Türkçe’ye konuştu. 

Seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yayman, "Cumhur İttifakı, 5-0 geride olduğu maçı, 7-5 kazandı. Bu beş etkenden ilki koronavirüs salgınının oluşturduğu problemler. İkincisi ekonomik zorluklar. Üçüncüsü yangınlar, seller ve doğal afetler. Dördüncüsü Rusya-Ukrayna savaşının yarattığı sorunlar. Beşincisi ise 11 vilayette 15 milyonu etkisi altına alan bir deprem. Böylesine büyük 5 ana problemle karşı karşıya olmasına rağmen bu seçimi, cumhurbaşkanımız kazandı. Seçimin kazananı Tayyip Erdoğan’dır; tek kaybedeni vardır, o da Millet İttifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu." şeklinde konuştu. 

“Allah’ım benim ömrümden al, Tayyip Erdoğan’a ver” dediklerini sahada görüyorum"

Cumhurbaşkanın kaybedeceğine dair bir endişeye kapılmadığını söyleyen Hüseyin Yayman, " Türk demokrasi tarihini biraz bilen bir insan olarak ve daha önemlisi Hatay’ın, Ankara’nın, Erzurum’un sokağını bilen birisi olarak milletimizin, Tayyip Erdoğan’a sonsuz güveni olduğunu, çok büyük bir sevgisinin olduğunu gördüm. İnsanların, “Allah’ım benim ömrümden al, Tayyip Erdoğan’a ver” dediklerini bizzat ben sahada görüyorum." ifadelerini kullandı. 

"Erdoğan ikinci Atatürk olmuştur"

Yayman şöyle devam etti;

“Türkiye’de iki insana bu sevgi nasip oldu. Biri Mustafa Kemal Atatürk. İkincisi ise Recep Tayyip Erdoğan. Türkiye’nin yüzüncü yılında en güçlü lider, en büyük isim, biri Mustafa Kemal Atatürk’tür, ikincisi ise Recep Tayyip Erdoğan’dır. Mustafa Kemal Atatürk, cumhuriyeti kurmuştur. Recep Tayyip Erdoğan da cumhuriyeti, küresel bir güç haline getiren ve dünyanın süper güçleri arasına sokan ikinci Atatürk olmuştur, olacaktır.”

http://ankaramasasi.com/haber/2087060/huseyin-yaymandan-cumhurbaskani-erdogana-ataturk-benzetmesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.