Karısının dedesini ve kuzenini otomobille ezerek öldürdü

Aile içi kavgada kan aktı. Gözü dönen koca, karısının dedesini ve kuzenini otomobille ezerek öldürdü.
Mevlüt Peker
|
28 Haziran 2023, Çarşamba - 18:25
Karısının dedesini ve kuzenini otomobille ezerek öldürdü

Altındağ ilçesinde bir adam, eşinin ailesiyle yaşadığı tartışma sonucunda arabasını eşinin ailesinin üzerine sürerek korkunç bir kaza yaşattı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda iki kişi hayatını kaybetti.

Olay, 23 Haziran tarihinde Server Somuncuoğlu Mahallesi Eflatun Sokak'ta meydana geldi.

İddialara göre, Çağla Ç. (27) isimli kadın, eşi İbrahim Ç.'den (30) şiddet gördüğü için çocuklarıyla birlikte baba evine sığınmıştı.

İbrahim Ç., kayınpederinin evine giderek eşinin geri dönmesini istedi ve eşinin aile fertleriyle tartışmaya başladı.

Tartışma şiddetlenince İbrahim Ç., arabasını eşinin ailesinin üzerine sürdü.

İbrahim Ç.'nin arabasıyla ezdiği eşi ve kendisinin dedesi olan Feyzi Torun (69) ile kuzeni Mahi Aydos (59), yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Torun ve Aydos'un cenazeleri, yapılan otopsinin ardından defnedildi.

Saldırgan koca İbrahim Ç., hakkında uzaklaştırma kararı bulunmasına rağmen Ordu'da kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. İbrahim Ç.'nin Ankara'ya getirilerek emniyetteki sorgusunun devam ettiği bildirildi.

"En ağır cezanın verilmesini istiyoruz”

Akrabalarını yitirmenin acı ve öfkesini yaşayan Hamza Ali Torun, saldırgan İbrahim Ç’nin yasak ilişkisini olduğunu iddia ederek şunları söyledi:

“Saldırgan eşiyle tartışmış. Kemerle darp etmiş. Eşi de bu yüzden dolayı babasının evine geldi. Saldırgan da aynı eve gelip tehditlerde bulundu. ‘Kardeşini, babanı, dedeni öldüreceğim’ demiş. Sonra tekrar evin önüne gelmiş. ‘Aşağıya inin’ diye bağırmış. Olaydan iki, üç gün sonra saldırgan şahıs eşini aramış. ‘Madde içtim, alkol içtim’ deyip yine tehditler savurmuş. Tekrar kapının önüne gelmiş. Eşinin ailesiyle tartışmış. Gitmesi söylemişler, gitmemiş. O sırada kargaşa olmuş. Aracıyla biraz ileriye gitmiş. Aracı geri vites konumuna alıp insanların üzerine sürmüş. Anneannem ile dayım da ezilerek vefa etti. Kavganın sebebi ise damadın yasak ilişkisi vardı. Babasıyla birlikte ahlaksız işler yapıyordu. Kendisi yakalandı, gözaltına alındı. En ağır cezayı almasını istiyoruz.”

http://ankaramasasi.com/haber/2087997/karisinin-dedesini-ve-kuzenini-otomobille-ezerek-oldurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.