Kaymakam korumasından İHA muhabirine dayak

Kars’ta kaymakam koruması İHA (İhlas Haber Ajansı) muhabirini darp etti. Saldırı anında Kaymakam olan bitenleri görmesine rağmen müdahale etmek yerine sadece darp anlarını izlemekle yetindi.
Mevlüt Peker
|
12 Temmuz 2023, Çarşamba - 19:00
Kaymakam korumasından İHA muhabirine dayak

Kars'ın Kağızman ilçesinin kaymakamı Okan Daştan ile görüşmek üzere İhlas Haber Ajansı (İHA) Kağızman muhabiri Serkan Çağlar, kaymakamlığa geldi ve aracını kaymakamlık bahçesine park etti. Çağlar, aracını park ettikten sonra kaymakamlık binasına geçerken, Kağızman Kaymakamı Okan Daştan'ın koruması olan F.T., "Aracını buraya çekemezsin" diyerek Çağlar'a saldırdı. F.T., Çağlar'ı tutarak yere düşürdü ve darp etti. Bu olay sırasında kaymakamlık çalışanlarının olaya seyirci kalması da dikkat çekti.

İHA muhabiri Serkan Çağlar daha sonra polis aracıyla Kağızman Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık kontrolünden geçen Çağlar'ın vücudunda morluklar oluştu. Çağlar darp raporu aldı ve kaymakamın koruması F.T. hakkında dava açtı.

Öte yandan, Serkan Çağlar'ın darp edilmesinden sonra kaymakamlık önünde duran polis ekibine Kaymakam Daştan'ın eliyle polislere işaret etmesi, güvenlik kamerasına yansıdı.

http://ankaramasasi.com/haber/2089748/kaymakam-korumasindan-iha-muhabirine-dayak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.