Ankara’da iki ayrı kazada 7 yaralı

Başkent Ankara’nın Polatlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Ankara’nın Bezirhane mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ise 2 kişi yaralandı.
Mevlüt Peker
|
16 Temmuz 2023, Pazar - 20:59
Ankara’da iki ayrı kazada 7 yaralı

İlk trafik kazası, Ankara’nın Polatlı ilçesi Konya yolu istikameti Yunak yolu mevkiinde yaşandı.

Alınan bilgiye göre, hatalı sollamaya aniden çıkış yapan otomobil, karşı şeritten gelen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Trafik kazasını gören seyir durumundaki diğer vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunması üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ile birlikte jandarma ekipleri yönlendirildi.

Kaza bölgesine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan hemen sonra ambulansa alarak hastaneye götürdü.

Jandarma ekipleri ise olayla ilgili olarak inceleme başlattı.

Bezirhane mevkiinde trafik kazası: 2 yaralı

İkinci kaza ise başkent Ankara’nın Bezirhane mevkiinde meydana geldi. Trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Bir tır, başkent Ankara’dan Konya istikametine giden 80 AAH 700 plakalı otomobile arkadan çarptı. Otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Trafik kazasını gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunması üzerine kaza bölgesine sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri gönderildi.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ardından ambulanslara alınarak hastaneye götürüldü. Jandarma ekiplerinin trafik kazası ile ilgili incelemesi devam ediyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2090334/ankarada-iki-ayri-kazada-7-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.