Özhaseki'den İmamoğlu açıklaması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde yerinde dönüşüm için iki günde 36 bin 825 başvuru yapıldığını açıkladı. Özhaseki ayrıca İBB Başkanı İmamoğlu, dönüşüm için anlaştıklarını söyledi.
Onur Çetinkaya
|
19 Temmuz 2023, Çarşamba - 11:30
 Özhaseki'den İmamoğlu açıklaması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi ve kentsel dönüşümde yapılacaklarla ilgili gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Depreme karşı kentsel dönüşüm projelerinin önemine dikkat çeken Bakan Özhaseki, İstanbul'a dikkat çekti.

İstanbul'un dünyadaki en riskli 10 şehirden biri olduğunu söyleyen  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı, Yarısı Bizden kampanyasına 1 milyon 20 bin bağımsız birim için başvuru yapıldığını belirtti.

İmamoğlu ile anlaştık 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile prensipte anlaşmaya vardıkları dile getiren Bakan Özhaseki, "Olası İstanbul depremi için Ekrem Bey ve ilçe belediye başkanları ile görüştük, prensipte anlaştık. Haftaya çalışmalara başlıyoruz. İstanbul demek Türkiye demek" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde yerinde dönüşüm için iki günde 36 bin 825 başvuru yapıldığını açıkladı. 

http://ankaramasasi.com/haber/2090646/ozhasekiden-imamoglu-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.