Fatih Ünal "Göreve hazırım"

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanvekili Fatih Ünal, yerel seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görev vermesi durumda belediye başkanı adayı olabileceğini söyledi.
Ankara Masası
|
09 Ağustos 2023, Çarşamba - 16:37
Fatih Ünal "Göreve hazırım"

Fatih Ünal, Ankara Masası Gündem Özel programında Gazeteci Fatih Atik'in konuğu oldu. 

Ünal, 'Hedefiniz nedir?' sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takdir etmesi durumunda belediye başkan adayı olabileceğini söyleyen Ünal şunları söyledi;

"Biz görevimizin başındayız ve göreve hazırız"

"Genel Merkez Gençlik Kolları’nda hem kurucu bir MYK üyesiydim hem de sonrasında 2005’ten 2008’e kadar genel sekreterlik görevi, MYK üyeliği yaptım. Çokta güzel zamanlarımız geçti arkadaşlarımızla. 2008’de görevi devrettikten sonra 2009’da arkadaşlarımız dediler ki 'Fatih Bey sen boşta kalma, senin gibi bir arkadaşımızdan yararlanmamız lazım' Ankara’da İl  Genel Meclis üyeliği yaptım Keçiören’de ve iki dönemdir de ondan sonraki süreçte İl Genel Meclis ‘i kapandı. Keçiören’de Belediye Meclis Üyeliği ve Büyükşehir Belediye meclis üyeliği yapıyorum. Keçiören’de çok ciddi olarak bir kültür geliştirdik. Ankara Büyükşehir’de de  görev verdiler. Bu dönemde Büyükşehir Belediye  Meclis Başkanvekilliği gibi  muhalefette olan bir yerde Meclis Başkanvekilliği görevi yürütüyorum. Etraftan aldığım irtibayı söylüyorum. Arkadaşlarımız diyor ki ’ Bu görevi de başarılı bir şekilde ifâ ettin.’ 4.5 yıl geçti, güzel şekilde çalıştık arkadaşlarımızla.  Ankara’dayız ciddi olarak bir kültür edindik. Arkadaşlarımız, insanlar bizi gördüğünde ’ Fatih Bey teşekkür ederiz haklarımızı savunuyorsunuz, belediyeyle ilgili, yerelle ilgili çalışmaları yürütüyorsunuz ve takip ediyorsunuz.’ diyorlar. Bundan sonra partimiz bize ne görev verirse biz göreve hazırız, görevden kaçmayız. Bu Ankara olur, Keçiören olur başka yer olur hiç fark etmez. Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanımız, genel başkanımız ne görev verirse biz görevimizin başındayız ve göreve hazırız."

"Benim de gönlümden geçiyor"

Fatih Atik'in 'Belediye başkanlığı görevine hazırsınız yani" sorusuna Ünal "O da nasip işi. İnsanlar ister tabi ki. Benim de gönlümden geçiyor ama süreç nasıl gelişir nasıl değerlendirilir, sürece bakacağız." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2093724/fatih-unal-goreve-hazirim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.