Meral Akşener ile ilgili ittifak iddiası! ''Şart öne sürecekmiş''

Ahmet Hakan, Meral Akşener'in yerel seçimlerde CHP ile ittifak için İzmir'i şart olarak öne süreceğini aktardı. Hakan, "CHP İzmir’de aday çıkarmasın, İYİ Parti’nin İzmir adayını desteklesin. Yani CHP, İzmir’i bize versin" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
13 Ağustos 2023, Pazar - 10:38
Meral Akşener ile ilgili ittifak iddiası! ''Şart öne sürecekmiş''

Yerel seçim için hazırlık süreci başladı... 

Türkiye, 31 Mart'ta sandık başına gidecek...

Partiler arası ittifakın nasıl olacağı ise merak konusu... 

Özellikle genel seçimlere CHP, Deva, Demokrat, Saadet, Gelecek ve İYİ Parti'nin oluşturduğu Millet İttifakı ile giren İYİ Parti'nin yerel seçimde tutumunun ne olacağı, seçime ittifak ile girip girmeyeceği merak ediliyor.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan  bugünkü köşe yazısında  Meral Akşener’le ilgili bir ‘ittifak’ iddiasında bulundu. 

"CHP İYİ Parti’nin İzmir adayını desteklesin"

Hakan, şu ifadeleri kullandı;

"Dedikodular doğruysa Meral Akşener, yerel seçimlerde CHP ile ittifak için şöyle bir şart öne sürecekmiş: CHP İzmir’de aday çıkarmasın, İYİ Parti’nin İzmir adayını desteklesin. Yani CHP, İzmir’i bize versin. Eğer doğruysa bayağı cüretkâr bir talep bu. Peki Akşener bu cüreti nereden buluyor olabilir? Galiba şöyle bir kalkış noktası var: Ne yani kardeşim. Kılıçdaroğlu’nu hep Babacan, Davutoğlu mu söğüşleyecek. Biraz da biz söğüşleyelim. Hey gidi Kemal Bey hey. Siyaseti ne hale düşürdün."

http://ankaramasasi.com/haber/2094266/meral-aksener-ile-ilgili-ittifak-iddiasi-sart-one-surecekmis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.