Adalet Bakanı'ndan "Çanakkale orman yangını" açıklaması

Çanakkale'nin Kepez bölgesindeki orman yangını ile ilgili açıklamada bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Ceza İnfaz Kurumları Arama Kurtarma ekipleri de 13 farklı ilden araç ve ekipmanları ile yangın söndürme çalışmalarına destek için yola çıkmışlardır" bilgisini verdi.
Mevlüt Peker
|
22 Ağustos 2023, Salı - 23:36
Adalet Bakanı'ndan "Çanakkale orman yangını" açıklaması

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, CEKUT (Ceza İnfaz Kurumları Arama Kurtarma) ekiplerinin Çanakkale'nin Kepez bölgesindeki büyük orman yangınının söndürülmesine yönelik bölgedeki ekiplerin çalışmalarına destek sağlamak için 13 farklı şehirden yola çıktığını duyurdu.

Sosyal medya platformu X’teki @yilmaztunc kurum yöneticisi onaylı hesabından açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çanakkale'nin Kepez bölgesinde devam eden orman yangınını kontrol altına almak için fedakarca ve yoğun biçimde mücadele veren "orman kahramanlarına" kolaylıklar diledi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç paylaşımında şu bilgilere yer verdi:

"AFAD koordinasyonunda çok sayıda arama kurtarma ekibinin yanı sıra CEKUT (Ceza İnfaz Kurumları Arama Kurtarma) ekipleri de 13 farklı ilden araç ve ekipmanları ile yangın söndürme çalışmalarına destek için yola çıkmışlardır. Dualarımız Çanakkale'deki vatandaşlarımız ve yangın söndürme çalışmalarına katılan orman teşkilatı ve diğer tüm teşkilatlarla."

http://ankaramasasi.com/haber/2095625/adalet-bakanindan-canakkale-orman-yangini-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.