MSB’den şehit için başsağlığı mesajı

Kuzey Irak’ta yürütülen Pençe-Kilit operasyonu sırasında askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Buğra Çalgay için Milli Savunma Bakanlığı başsağlığı mesajı yayımladı.
Mevlüt Peker
|
29 Ağustos 2023, Salı - 20:10
MSB’den şehit için başsağlığı mesajı

MSB (Milli Savunma Bakanlığı), Kuzey Irak’ta yürütülen Pençe-Kilit operasyonu sırasında Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Buğra Çalgay'ın askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olduğunu bildirdi.

Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Buğra Çalgay, askeri aracın devrilmesi sonucu ağır yaralandı. İvedilikle hastaneye kaldırılan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Buğra Çalgay doktorların tüm müdahalelerine rağmen şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığının eski adı Twitter olan sosyal medya platformu X’teki @tcsavunma kurumsal onaylı hesabından yapılan açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerine yer verildi.

http://ankaramasasi.com/haber/2096651/msbden-sehit-icin-bassagligi-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.