Demokrat Partili Salih Uzun'dan İYİ Partili Adnan Peker'in sözlerine yanıt!

Demokrat Partili Salih Uzun, İYİ Partili Adnan Peker'in "İyi ki kazanmamışız, Allah ülkeyi korumuş, Allah milleti korumuş" sözlerine ilişkin, "Hepimize bir haksızlıktır. Bütün muhalefet unsurları olarak bu duygudan, bu tartışmadan bu halden, birbirimize laf yetiştirir halden, bu dağınıklık halinden biran evvel çıkmamız lazım. Biz muhalefet olarak rasyonel zemine dönmemiz lazım." dedi.
Ecem Çetin
|
05 Eylül 2023, Salı - 16:49
Demokrat Partili Salih Uzun'dan İYİ Partili Adnan Peker'in sözlerine yanıt!

Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun, Ankara Masası Gündem Özel yayınında Gazeteci Fatih Atik'in sorularını yanıtladı. 

Uzun, İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker'in  "İyi ki kazanmamışız, Allah ülkeyi korumuş, Allah milleti korumuş. Bakanları bile atayamazmışız" sözlerini değerlendirdi. 

"Rasyonel zemine dönmemiz lazım"

Uzun, "Hepimize bir haksızlıktır diye bakıyorum. Seçim öncesi öncesi ortaya koyduğumuz cabaya, ortak mutabakat metnine... Çok ciddi çalışmalar yapıldı, çok önemli adımlar atıldı bu yapılanların hepsine bir haksızlık olarak görürüm. Bütün muhalefet unsurları olarak bu duygudan, bu tartışmadan bu halden, birbirimize laf yetiştirir halden, bu dağınıklık halinden biran evvel çıkmamız lazım. Biz muhalefet olarak rasyonel zemine dönmemiz lazım. "

" Türkiye'nin eksikliği makul siyasettir"

Türk siyasetinin temel sorunun makul siyaset alanının boşaltılması olduğunu ifade eden Salih Uzun, şunları söyledi;

"Makul siyaset alanını doldurmamız lazım. Türkiye'nin eksikliği makul siyasettir. Buranın toparlanması lazımdır. Buranın toparlanması için başta Demokrat Parti olmak üzere bu makul sağ siyasetinin savunucusu olan ve önem veren partilere büyük görev düşüyor. "

http://ankaramasasi.com/haber/2097600/demokrat-partili-salih-uzundan-iyi-partili-adnan-pekerin-sozlerine-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.