Salih Uzun'dan Cübbeli Ahmet'e tepki!

Salih Uzun, siyasi açıklamalarda bulunan Cübbeli Ahmet hocaya tepki gösterdi. Uzun, "Eğer siyaset yapmaya devam edeceksen çıkart o cübbeyi, din ve dini değerleri temsil eden her şeyi üstünden at. Yoksa sana karşı söylenen sözleri, bu sefer dine karşı söylenmiş gibi aktarıyorsun." ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
05 Eylül 2023, Salı - 15:38
Salih Uzun'dan Cübbeli Ahmet'e tepki!

Ankara Masası Gündem Özel yayınının konuğu Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun oldu. 

Uzun, siyaset gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Cübbeli Ahmet Hoca'ya tepki gösterdi. 

"Din üzerinden savunduğu değerlere büyük kötülük yapıyor"

Siyasete ilişkin açıklama yapmasının çok büyük yanlış olduğunu ifade eden Salih Uzun, "Sadece kendilerine değil, dine, dine temsil ettiği değerlere, din üzerinden savunduğu değerlere büyük kötülük yapıyor. Eğer siyaset yapmaya devam edeceksen çıkart o cübbeyi, din ve dini değerleri temsil eden her şeyi üstünden at. Yoksa sana karşı söylenen sözleri, bu sefer dine karşı söylenmiş gibi aktarıyorsun. Girmeyin bir kere Hoca efendiysen girme bu tartışmalara, eğer hoca efendiysen ha giriyorsan bırak o tartışmaları, bu çok ciddi bir mesele." ifadelerini kullandı.

"Prim vermemek lazım"

Salih Uzun, şöyle devam etti;

"Şöhretin şehvetine kapılıyorlar. Hoca efendi denen adamların bunu yapmaması lazım. Ben çok ciddi şekilde, büyün siyasetin bütün unsurları özellikle sağ siyaset, bu tür dini kullanan tarikat, cemaat, herkese, her kişiye araya mesafe koymalıdır. Özellikle sağ siyaset bunu yapmalıdır. Bunlara prim vermemek lazım. Bunlara prim verdiğimiz zaman bu tartışmalar içerisinde siyaset ile birlikte giriyoruz, toplumu da içerisine çekiyoruz ve en büyük zararı da önemsediğimiz dini ve dini değerler bundan zarar görüyor."

http://ankaramasasi.com/haber/2097592/salih-uzundan-cubbeli-ahmete-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.