Kabaktepe'den İmamoğlu için "Sahipsiz İstanbul" videosu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İBB (İstanbul Büyükşehir Belediye) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul dışında tüm illeri tek tek gezerek siyasi parti çalışmaları yaptığını anlatan bir video paylaştı.
Mevlüt Peker
|
25 Eylül 2023, Pazartesi - 00:51
Kabaktepe'den İmamoğlu için "Sahipsiz İstanbul" videosu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştiren bir video paylaştı.

Eski adı Twitter olan sosyal medya platformu X’teki @osmannnurika onaylı hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştiren bir video paylaşan AK Parti (Adalet ve Kalkınma Partisi) İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, videoya “İstanbul, ‘derdi sadece İstanbul olanları’ bekliyor… İstanbul, aklı da fikri de gönlü de İstanbul’da olan bir yönetim istiyor… Kısacası İstanbul, bu 5 yıllık sahipsizliğin ardından AK Kadroları çağırıyor…” notu ve #Sahipsizİstanbul etiketini düştü.

Binlerce görüntülenme ve etkileşim alan videoda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamı boş olarak resmediliyor ve arka planda Ekrem İmamoğlu’nun orijinal sesi kullanılıyor. Video sesinde Ekrem İmamoğlu’nun il il gezerek siyasi propaganda faaliyeti yürüttüğü anlaşılıyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2101452/kabaktepeden-imamoglu-icin-sahipsiz-istanbul-videosu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.