Etimesgut Belediyesi yeni parklarını açıyor

Etimesgut Belediyesi'nden park hamlesi. Farklı farklı mahallere kazandıralacak parklar için geri sayım sürüyor. İşte detaylar...
Barış Yılmaz
|
27 Eylül 2023, Çarşamba - 15:51
Etimesgut Belediyesi yeni parklarını açıyor

ETİMESGUT’A 16 YENİ PARK

Etimesgut Belediyesi ilçenin farklı mahallerine 16 yeni park kazandırıyor. Toplam alanı 100 bin metre kareyi bulan yeni park ve yeşil alanlarla ilçe daha modern bir görünüme kavuşacak. Yeni yapılan parklarda koşu yolu, yürüme yolu, oyun grupları, fitness alanlarıyer alacak. Park alanlarına ayrıca yetişkin ağaç ve toprağına uygun bitki örtüleri de dikilecek. Parkların tamamlanmasıyla ilçedeki park sayısı 428’e yükselecek.

DEMİREL PARK ALANLARINI GEZDİ

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel yapımı devam eden park alanlarında incelemelerde bulundu. Demirel, ilçenin dört bir yanında yaptığı park ve yeşil alan çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştirdiklerini söyledi. Demirel, "Kendi çalışanlarımızın alın teriyle öz kaynaklarımızla yeni parklar yeşil alanlar kazandırıyoruz. Toplam alanı 100 bin metrekareyi aşan parklarımızı bu yıl sonuna kadar tamamlayarak hizmete açacağız. Parklarımız mahallerimize hayırlı olsun” dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/2102022/etimesgut-belediyesi-yeni-parklarini-aciyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.