Cezayir karşı atağa geçiyor! Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam ATV'de!

ATV ekranında ilgiyle izlenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşacak.
Ecem Çetin
|
10 Ekim 2023, Salı - 12:24
Cezayir karşı atağa geçiyor! Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam ATV'de!

Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban'ın başrolünde yer aldığı,  salı akşamları ATV ekranına damgasını vuran Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Atakan’ın işkence görerek ölümle burun buruna gelmesinin ardından On beşli, abisinin intikamını almak için Tazıyev’in peşine düşer. Bu sırada Erman kaos planı gereği yüklü bir miktarda uyuşturucuyu getirip sokaklara dağıtmak peşindedir. Elbette Cezayir’in de buna karşı bir planı vardır.  Diğer yandan Vedat, Berfin’in peşini bırakmaz ve Cezayir’in tarafını tutan amcasını öldürür. Artık dönüşü olmayan bir yola girmiştir. Eski kocasının kötü bir şeyler yapmasından korkan Berfin, Cezayir’esığınır. Lakin bu Leyla tarafından hiç de hoş karşılanmayacaktır. 

Yapımcılığını KYN Yapımevi’nin üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda  Mustafa Şevki oturuyor. Yeni sezonda Ben Bu Cihana Sığmazam dizisini Zülküf Yücel ve Zehra Yücel kaleme alıyor. 

Oyuncu kadrosu; Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Ragıp Savaş (Atakan),Burak Çelik (Jean Luc) İsmail Demirci (Onbeşli), Mina Derman(Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Levent Özdilek

http://ankaramasasi.com/haber/2104253/cezayir-karsi-ataga-geciyor-ben-bu-cihana-sigmazam-bu-aksam-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.