Hafsanur Sancaktutan'dan Kerem Bursin açıklaması!

Hafsanur Sancaktutan, 'Ya Çok Seversen' dizisinde birlikte rol aldığı Kerem Bursin ile ilgili, "Çok eğlenceli vakit geçiriyorduk, güzeldi ve çok eğleniyorduk, enerjisi iyi geldi bana" dedi.
Ecem Çetin
|
11 Ekim 2023, Çarşamba - 14:55
Hafsanur Sancaktutan'dan Kerem Bursin açıklaması!

Ünlü oyuncular Hafsanur Sancaktutan ve Kerem Bursin, yaz döneminde izleyicisiyle buluşan 'Ya Çok Seversen' dizisinde başrolü paylaştı. İlgiyle izlenen dizi  13. bölümüyle final yaparak ekranlara veda etti. 

Dizisi final yapan Sancaktutan, Levent'te bir kuaför çıkışı kameralara yakalandı. 

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sancaktutan, Ya Çok Seversen ile ilgili" Çok eğlendik, güzel bir serüven oldu benim için, ilk defa yaz işi yapmıştım, her şey harikaydı, şimdi biraz dinleneceğim" dedi.

"Güzeldi ve çok eğleniyorduk"

Hafsanur Sancaktutan, ayrıca partneri Kerem Bursin'le ilgili, "Çok eğlenceli vakit geçiriyorduk, güzeldi ve çok eğleniyorduk, enerjisi iyi geldi bana" ifadelerini kullandı. 

Bergüzar Korel'in geçtiğimiz günlerde setlerin çalışma saatleriyle ilgili yaptığı sitem ile ilgili düşünceleri sorulan oyuncu "Her setin saat programı farklı oluyor, mesela bazı setlerde 12 saat uygulaması yapılıyor, benim setim çok güzel geçti, ekip de eğlenceli olunca güzel geçiyor ama zor şartlar tabi ki var" diyerek cevap verdi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2104484/hafsanur-sancaktutandan-kerem-bursin-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.