İntihara teşebbüs ettiği iddiasıyla gündeme gelen Hafsanur Sancaktutan'tan ilk açıklama!

Bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiği iddia edilen oyuncu Hafsanur Sancaktutan'tan açıklama geldi. Sancaktutan, "Tedavi olduğum hastaneden gerekli raporları alarak yasal bir süreç başlatacağım için avukatım tarafından bu aşamada detaylı bir açıklama yapmamam istendi. Böyle bir habere maruz kaldığım için çok üzgünüm. Habere itibar edilmeyeceğini umuyorum" dedi.
Ecem Çetin
|
16 Ocak 2023, Pazartesi - 10:44
İntihara teşebbüs ettiği iddiasıyla gündeme gelen Hafsanur Sancaktutan'tan ilk açıklama!

Son olarak Darmaduman dizisinde rol alan ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan hakkında bomba bir iddia magazin gündemine düştü. 

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, oyuncunun geçtiğimiz cuma akşamı ilaç içtikten sonra bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiğini ileri sürdü.

Gıda zehirlenmesi 

Ancak, Birsen Altuntaş'ın haberine göre Sancaktutan'ın gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu  Hafsanur Sancaktutan ise konuya ilişkin sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: 

"Gerekli raporları alarak yasal süreci başlatacağım"

"Herkese merhaba. Biraz önce TV’de yayınlanan bir magazin programında beni ve ailemi çok üzen, çok zor durumda bırakan bir haber yapıldı. Tedavi olduğum hastaneden gerekli raporları alarak yasal bir süreç başlatacağım için avukatım tarafından bu aşamada detaylı bir açıklama yapmamam istendi. "

"Habere itibar edilmeyeceğini umuyorum"

"Tek söyleyeceğim 22 yaşında ailesini, işini ve hayatı çok seven bir gencim! Böyle bir habere maruz kaldığım için çok üzgünüm. Basında ve sosyal medyada bu konuda vicdanlı davranılacağına inanıyor, habere itibar edilmeyeceğini umuyorum. Hassasiyet gösteren herkese teşekkür ediyorum."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2061072/intihara-tesebbus-ettigi-iddiasiyla-gundeme-gelen-hafsanur-sancaktutantan-ilk-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.