Gölbaşı Belediye Başkanı başvurusunu yaptı

Yerel seçimler için yeniden aday adayı olan MHP’li Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, liderleri Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.
Mevlüt Peker
|
14 Kasım 2023, Salı - 21:55
Gölbaşı Belediye Başkanı başvurusunu yaptı

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için aday adayı olarak bir kez daha başvuruda bulunan Milliyetçi Hareket Partili Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin ile birlikte liderleri Devlet Bahçeli’yi Parti Genel Merkezi’ndeki makamında ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin sosyal medya platformu X’teki @06Ramazansimsek onaylı hesabından iki fotoğraf paylaşan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için aday adaylığı başvurumuz sonrası MHP Gölbaşı İlçe Başkanımız Sayın Musa Şahin ile birlikte bilge liderimiz, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendiyi ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Sayın Genel Başkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Nazik kabulleri için şükranlarımı sunuyorum. Allah çıktığımız bu kutlu yolda bizleri mahcup etmesin.” ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2110027/golbasi-belediye-baskani-basvurusunu-yapti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.