Ankara’da bir öğrenci daha köpek saldırısına uğradı

Başkent Ankara'da bir öğrenci daha, sabah okula giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Öğrenci, öğretmeninin sopayla köpekleri kovalaması sonucu kurtulabildi.
Mevlüt Peker
|
13 Aralık 2023, Çarşamba - 18:30
Ankara’da bir öğrenci daha köpek saldırısına uğradı

Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Dikmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin öğrencisi 16 yaşındaki Ahmet Furkan Tanrısever, okula gitmek üzereyken, dört sahipsiz köpek tarafından saldırıya uğradı. Genç öğrenci, köpeklerden birkaçını uzaklaştırmak için mücadele etse de, bir köpeğin ani ısırığı sonucu yere düşerek savunmasız hale geldi.

Bu kritik anda, öğrencinin yardımına koşan bir öğretmen, elindeki sopayla müdahale ederek köpekleri kovdu ve Ahmet Furkan Tanrısever'i tehlikeli durumdan kurtardı. Saldırı sırasında bacağından yaralanan Ahmet Furkan Tanrısever, olay yerine çağrılan bir ambulansla hastaneye sevk edildi.

Tanrısever olay anını şu sözlerle aktardı: "Okulun önünde telefonla konuşuyordum, köpeklerin sesini duydum ve birden bire dört köpek üzerime doğru koşmaya başladı. Üçünü uzaklaştırmayı başardım ama dördüncüsü beni arkadan yakalayıp yere düşürdü, kaçamadım. Neyse ki hocamız zamanında yetişti ve sopayla köpekleri kovaladı."

Tedavi edilen genç öğrenci, daha sonra hastaneden taburcu edildi. Bu talihsiz olay, sahipsiz hayvanların neden olabileceği tehlikelere ve okul çevresindeki güvenlik önlemlerinin önemine dair ciddi soruları bir kez daha gündeme getirdi. Başkent Ankara'da ve Türkiye'nin dört bir tarafında hemen hemen her gün bir köpek terörü yaşanıyor. Köpek terörü sorunu ise sözde hayvan severlerin insan düşmanı tutumu yüzünden çözülemiyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2114444/ankarada-bir-ogrenci-daha-kopek-saldirisina-ugradi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.