Mamak'ta ağacı oyarken bıçakla yaralanan liseli öldü

Ankara Mamak’ta isim yazmak için ağacı oymaya çalışan 15 yaşındaki Devran Kara isimli lise öğrencisi, bıçağın kasığına isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi.
Kaynak: DHA
|
27 Şubat 2024, Salı - 18:03
Mamak'ta ağacı oyarken bıçakla yaralanan liseli öldü

Ankara'nın Mamak ilçesinde, dün akşam saatlerinde yaşanan talihsiz bir olayda, 15 yaşındaki lise öğrencisi Devran Kara, bir parkta meydana gelen kazada hayatını kaybetti. Genç öğrenci, Natoyolu Caddesi'nde bulunan Koşuyolu Parkı'nda arkadaşlarıyla vakit geçirirken, ağaç oyma girişimi sırasında yaşanan kaza sonucu trajik bir şekilde öldü.

KAZANIN DETAYLARI

Olay, Devran Kara'nın parktaki bir ağacı oyarken dengesini kaybetmesiyle meydana geldi. Elindeki bıçağın kontrolünü kaybeden Kara, bıçağın kasık bölgesine saplanması sonucu ciddi şekilde yaralandı. Kazanın hemen ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri hızla sevk edildi.

MÜDAHALELER YETERSİZ KALDI

Ağır yaralı olarak bulunan Devran Kara, olay yerine gelen sağlık ekiplerince hemen ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Mamak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç öğrenci, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kara'nın, elindeki bıçakla atardamarının kesilmesi sonucu ağır kan kaybı yaşadığı belirtildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis ekipleri, olayın yaşandığı parkta detaylı bir inceleme yaparak, kaza hakkında soruşturma başlattı. Görgü tanıklarının ifadelerine başvurulurken, genç öğrencinin ölümüne neden olan talihsiz kaza ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ve gerekli incelemelerin titizlikle yürütüldüğü bilgisi paylaşıldı.

http://ankaramasasi.com/haber/2126782/mamakta-agaci-oyarken-bicakla-yaralanan-liseli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.