AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Abdulkadir Aydoğan'dan Yenimahalle'de altyapı eksikliğine vurgu

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Abdulkadir Aydoğan, Yenimahalle'de yaşanan altyapı soruna dikkat çekti. Aydoğan, "1980 yılında Demetevler'de ne varsa yıl 2024 şu anda aynı. " dedi.
Onur Çetinkaya
|
07 Mart 2024, Perşembe - 11:35
AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Abdulkadir Aydoğan'dan Yenimahalle'de altyapı eksikliğine vurgu

31 Mart yerel seçimlerine artık çok kısa bir süre kaldı.

Sayılı günlerin ardından vatandaş sandığa gidecek.

Adaylar ise makasın daraldığı bugünlerde saha çalışmalarını hızlandırdı.

Yerel seçimlerde Ankara ilçeleri de bu dönem büyük önem kazandı.

AK Parti, CHP'nin kalesi olan ilçelerde güçlü adaylarla seçime hazırlanıyor.

O adaylardan biri de AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Abdulkadir Aydoğan... 

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Abdulkadir Aydoğan, Ankara Masası'nda Ecem Çetin'in moderatörlüğünde, Gazeteciler Şaban Sevinç ve Zafer Şahin'in sorularını yanıtladı.

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Abdulkadir Aydoğan, Yenimahalle'de yaşanan altyapı soruna dikkat çekti.

"Sel ihbarları en fazla Yenimahalle'de yapıldı"

Geçtiğimiz sene Ankara'da yaşanan yağış sonrası sel baskınlarına değinen  AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı, O dönemde başkent genelinde 140 ihbarın yalnızca Yenimahalle'de olduğunu söyledi. 

Aydoğan," Altyapı ile baktığımız zaman aslında tamamında sorun var. Geçen sene haziran ayını hatırlarsanız. İçinden nehirler geçen bir ev izledik. O gün Ankara'da toplam 260 sel baskını ihbarı yapıldı. 140'ı Yenimahalle..." ifadelerini kullandı. 

"Yenimahalle eski mahalle olmasını istiyoruz"

Yenimahalle'nin semtleri olan Demetevler ve Batıkent'te çarpık kentleşme ve altyapı sorununa vurgu yapan  AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Abdulkadir Aydoğan, "Demetevler'e geldiğimizde zaten konuşulacak bir şey yok tam bir facia. Ne yol, kaldırım var, ne alt yapı var, ne binalarda destekleme ve çalışma var. 1980 yılında Demetevler'de ne varsa yıl 2024 şu anda aynı. " dedi.

Sözlerine devam eden Aydoğan, "Vatandaş Fethi Yaşar, ne varsa Batıkent'e yaptı diye söyler ama kesinlikle şu an Batıkent'te ki vatandaş bile o altyapıyı o bakımsızlığı o temizlik sıkıntısını çok ciddi anlamda konuşur vaziyette. Yenimahalle eski mahalle olmasını istiyoruz" şeklinde konuştu. 


http://ankaramasasi.com/haber/2128098/ak-parti-yenimahalle-belediye-baskan-adayi-abdulkadir-aydogandan-yenimahallede-altyapi-eksikligine-vurgu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.