AK Parti Keçiören Belediye Başkan adayı Zafer Çoktan'dan Mansur Yavaş'ın seçim kampanyasına gönderme

AK Parti Keçiören Belediye Başkan adayı Zafer Çoktan, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın seçim kampanyasındaki bütçesine değindi. Çoktan, "Hiçbir il ve ilçe başkanlığının böyle bir bütçesi olamaz, mümkün değil. Bütçenin izah edilmesi lazım" dedi.
Onur Çetinkaya
|
19 Mart 2024, Salı - 13:36
AK Parti Keçiören Belediye Başkan adayı Zafer Çoktan'dan Mansur Yavaş'ın seçim kampanyasına gönderme

31 Mart yerel seçimlerine artık çok kısa bir süre kaldı.

Sayılı günlerin ardından vatandaş sandığa gidecek.

Adaylar ise makasın daraldığı bugünlerde saha çalışmalarını hızlandırdı.

Yerel seçimlerde Ankara ilçeleri de bu dönem büyük önem kazandı.

AK Parti Keçiören Belediye Başkan adayı Zafer Çoktan  Ankara Masası'nda Ecem Çetin'in moderatörlüğünde, Gazeteciler Melik Yiğitel ve Zafer Şahin'in sorularını yanıtladı.

"Böyle bir bütçesi olamaz, izah edilmesi lazım"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Keçiören'de seçim kampanyasına ağırlık verdiğini belirten  AK Parti Keçiören Belediye Başkan Zafer Çoktan,  ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın seçim kampanyasındaki bütçesine değindi. 

Çoktan, "Keçiören'de ne kadar oy alabilirse stratejisi belirlenmiş. Bizimde görmediğimiz kadar görsel var. 2 milyar 500 milyon liralık bir kampanya bütçesinden bahsediliyor. Kaynağı da çok net, hesap verilebilir değil. " dedi.

Mansur Yavaş'ın seçim kampanyasında harcanan bütçenin CHP İl Başkanlığı tarafından finanse edildiğini açıklanmasına ilişkin ise, "Yıllardır ilçe başkanlığı yapan birisi olarak hiçbir il ve ilçe başkanlığının böyle bir bütçesi olamaz, mümkün değil. Bütçenin izah edilmesi lazım" ifadelerini kullandı.



http://ankaramasasi.com/haber/2129880/ak-parti-kecioren-belediye-baskan-adayi-zafer-coktandan-mansur-yavasin-secim-kampanyasina-gonderme
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.