Bıçaklayıp cesedi varilde yakmıştı! Sır perdesi aralandı!

İstanbul'da, yanan iş yerinde elleri arkadan bağlanmış şekilde bulunan cesedin 39 yaşındaki Mustafa Bayraktar'a ait olduğu belirledi. Bıçaklanarak öldürüldükten sonra bağlanıp iş yerinin kundaklandığı değerlendirilen olayla ilgili 22 yaşındaki B.D. gözaltına alındı. B.D.'nin ifadesinde maktulün, annesine sarkıntılık yaptığını, cinayeti bu nedenle işlediğini söyledi.
DHA
|
28 Mart 2024, Perşembe - 09:34
Bıçaklayıp cesedi varilde yakmıştı! Sır perdesi aralandı!

Dün saat 10.00 sıralarında  Kocasinan Merkez Mahallesi'nde, hurda deposu olarak kullanılan bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş ve incelemelerde bir erkek cesedi bulunmuştu.

Edinilen bilgiye göre, elleri arkadan bağlanmış cesedin baş ve el kısımlarında kesikler olduğu tespit edildi. Cansız beden  Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Konuyla ilgili çalışma yapan polis ekipleri, araştırmalar sonucunda  cesedin 39 yaşındaki Mustafa Bayraktar’a ait olduğu belirledi.

Önce bıçakladı sonra ellerini bağladı

Mustafa Bayraktar'ın önce bıçaklandığı sonra da elleri bağlandığı ve iş yerinin ateşe verilmiş olduğu tespit edildi.

Polis, öldürülen Bayraktar'ın son olarak görüştüğü 22 yaşındaki Şüpheli B.D.'yi gözaltına aldı.

B.D.'nin Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri sürüyor.

Sarkıntılık sebebi ile öldürmüş

İş yeri sahibi B.D. ifadesinde, annesi ve kardeşinin iş yerinde çalıştıkları sırada Mustafa Bayraktar'ın annesine sarkıntılık yaptığını görünce aralarında tartışma ve arbede yaşandığını söylediği bilgisine ulaşıldı.

Varile koyup yakmış

B.D. annesi iş yerinden çıktıktan sonra tekrar kavga ettiklerini daha sonra elindeki bıçakla Bayraktar'ı defalarca bıçakladığını ve cesedi yok etmek için varile koyarak yaktığını söyledi.

http://ankaramasasi.com/haber/2131297/bicaklayip-cesedi-varilde-yakmisti-sir-perdesi-aralandi

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.