Murat Kurum 1 yıllık planını açıkladı

Cumhur İttifakı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. "İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar" toplantısında konuşan Kurum, ilk 6 ay ve 1 yıllık acil eylem planını açıkladı.
Onur Çetinkaya
|
28 Mart 2024, Perşembe - 13:50
Murat Kurum 1 yıllık planını açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi için adaylar artık son virajda.


Vaatlerini vatandaşlara sıralayan adaylar 31 Mart'ı bekliyor.

"İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar" toplantısını gerçekleştiren  Cumhur İttifakı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum İstanbul için  ilk 6 ay ve 1 yıllık acil eylem planını açıkladı.

Metro ve tramvay çalışmalarına hız vereceklerini söyleyen Murat Kurum, İstanbul'un trafik sorununu 6 ayda çözeceklerini dile getirdi. 

50 kilometrelik bisiklet yolu yapılacağını belirten AK Parti adayı, taksi sorununu da değindi.

Dijital uygulamaları tek merkezde buluşturacaklarını söyleyen Kurum, "İstanbul Taksi'sini marka haline getireceğiz. " dedi. 

İstanbul'un deprem riskini ortadan kaldırmak için çaba sarf edecekleri söyleyen Cumhur İttifakı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, 650 bin konutun inşasını yapacaklarını belirtti.

Konuşmasında öğrenci ve sokak hayvanlarına da yer veren Kurum, "Üniversite öğrencilerimize mevcut tarifeden %40 indirimi ilk ay içinde uygulayacağız. Yani öğrencilerimizin aylık abonmanları Mayıs ayında 150 lira olacak derken 50.000 kapasiteli hayvan yaşam merkezlerinin yapımına da başlayacağız." ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2131324/murat-kurum-1-yillik-planini-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.