John Lundstram kimdir?

İskoçya Premiership kulübü Rangers'da orta saha oyuncusu olarak oynayan İngiliz profesyonel futbolcu John Lundstram kimdir?
Suat Mutlu
|
27 Nisan 2024, Cumartesi - 12:12
John Lundstram kimdir?

John David Lundstram, 18 Şubat 1994 tarihinde doğan İngiliz profesyonel bir futbolcudur ve Şimdi, İskoçya Premiership kulübü Rangers'ta orta saha oyuncusu olarak oynamaktadır. Lundstram futbol kariyerine Everton'un altyapısında başladı ve Haziran 2011'de ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı. Ancak, Everton formasını hiç giymese de, Lundstram'a değerli deneyimler kazandıran Doncaster Rovers, Yeovil Town, Leyton Orient, Blackpool ve Scunthorpe United gibi kulüplere kiralık olarak gönderildi.

Oxford United'da 104 maça çıkarak önemli katkılarda bulunması, Sheffield United'ın dikkatini çekti ve 2017'de bu kulübe katıldı. Lundstram, Sheffield United'ın Premier Lig'e yükselmesinde önemli bir rol oynadı ve buradaki zamanında dikkate değer katkılarda bulundu. Temmuz 2021'de Rangers ile üç yıllık bir sözleşme imzalayarak kariyerinde yeni bir sayfa açtı.

Uluslararası düzeyde, Lundstram İngiltere'yi çeşitli gençlik kademelerinde temsil etmiş ve FIFA U-17 Dünya Kupası gibi prestijli turnuvalara katılmıştır. Güçlü müdahale yetenekleri ve oyun kurma becerileri, ona Steven Gerrard gibi futbol efsaneleriyle karşılaştırmalar getirmiştir.

http://ankaramasasi.com/haber/2135670/john-lundstram-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.