Mansur Yavaş: Ankara'da oy farkı konuşuluyor

Mansur Yavaş, Ankara'da yapılan mitingde konuşarak, rakiplerini eleştirdi ve Ankara'nın gündeminde artık seçim sonucu değil, oy farkının olduğunu belirtti. Yavaş, yapılan betonların "eser" olarak nitelendirildiğini ve içinde insan olmayan hiçbir şeye para harcamadıklarını vurguladı. Ayrıca, emeklilere vaat edilen ücretler ve rakip adayların mal beyanları da eleştirildi.
Kaynak: AA
|
30 Mart 2024, Cumartesi - 19:45
Mansur Yavaş: Ankara'da oy farkı konuşuluyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Dutluk Meydanı'nda düzenlenen "Büyük Keçiören Mitingi"nde yaptığı konuşmada, bugüne kadar 44 miting ve bir dizi iftar programına katıldığını belirtti. Yavaş, "Bizi teröristlikle itham ediyorsunuz, 45 mitingimizin hepsi şehitlerimize saygı ve İstiklal Marşı'mızı okuyarak başlıyor. Biz İstiklal Marşı'mızdan gurur duyarız. İstiklal Marşı'mızdan, bayrağımızdan haz etmeyenlerle asla yan yana gelmeyiz." ifadelerini kullandı.

Anketlere göre artık Ankara'nın konuşulmadığını, oy farkının konuşulduğunu belirten Yavaş, "Son 5 yıldır Keçiören Belediye Başkanısınız. Benim yaptıklarımı taklit edip 'şunu yapacağım, ben bir fazla vereceğim' demenin halkta karşılığı yok. 'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.' Keşke en azından Keçiörenlilere destekte bulunsaydınız." şeklinde konuştu.

Yavaş, yapılan betonların "eser" diye tabir edildiğini belirterek, içinde insanın olmadığı hiçbir şeye para harcamadıklarını vurguladı.

Emeklilere vaat edilen ücretlere de değinen Yavaş, "İstanbul'daki 2 bin 500 lira, Ankara'daki 5 bin verecekmiş emeklilere. Bunu niye Cumhurbaşkanına anlatmıyorsunuz? Niye Cumhurbaşkanına emeklilerin durumunu söylemiyorsunuz?" dedi.

Cumhur İttifakı'nın ABB Başkan adayı Turgut Altınok'un mal beyanını tam açıklamadığını belirten Yavaş, halkın cevabını sandıkta vereceğini dile getirdi.

http://ankaramasasi.com/haber/2131700/mansur-yavas-ankarada-oy-farki-konusuluyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.