Karsu'ya sürpriz komşu! Sandık Kokusu bu akşam Show TV'de

Show TV'de çarşamba akşamları ilgiyle izlenen Sandık Kokusu dizisi bu akşam 18. bölümüyle ekrana gelecek. Peki neler yaşanacak? İşte detaylar...
Ecem Çetin
|
17 Nisan 2024, Çarşamba - 16:18
Karsu'ya sürpriz komşu! Sandık Kokusu bu akşam Show TV'de

Show TV'de izleyici karşısına çıkan, çarşamba akşamları milyonları ekran başına kilitleyen   Sandık Kokusu dizisi bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Atilla, Lale’ye boşanma işlemlerine başlayacağını söyler. Lale pek istekli olmasa da kabul etmiş gibi görünür. Bakalım sonrasında neler yapacaktır? Hasan, Atilla’nın geri adım atmayacağını anlayınca Mert ile konuşmaya gider. Yıllar sonra babasını karşısında gören Mert çok şaşırır. Ancak korkmak yerine yılların hesabını sorar. Irmak, Adnan uyur uyumaz bilgisayarını kurcalamaya başlar. İstediğini almıştır ancak bulduklarıyla ne yapacağına karar veremez. Mafya işlerinden tamamen elini çeken Atilla, kitapçının yanında kafe açar. Bu duruma sinir olan Karsu ile aralarında tatlı çekişmeler başlar. O sırada bir dükkanın daha açılışı için hazırlık yapılıyordur. Acaba yeni komşu kim olacaktır? 

Yapımını O3 Medya'nın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor. Sandık Kokusu'nu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alıyor.   

Dizinin oyuncu kadrosunda; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can ve Uğur Yücel gibi isimler yer alıyor. 

http://ankaramasasi.com/haber/2134087/karsuya-surpriz-komsu-sandik-kokusu-bu-aksam-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.