Levent Bayraktar kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Müdürü olan Levent Bayraktar kimdir? Levent Bayraktar neden öldü?
Suat Mutlu
|
18 Nisan 2024, Perşembe - 11:35
Levent Bayraktar kimdir?

CHP'de uzun yıllar görev yapmış olan Levent Bayraktar, 1965 yılında Ankara'da doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü'nde (TODAİE) yüksek lisans eğitimi aldı. İçişleri Bakanlığı'nda Araştırma ve Planlama Koordinasyon (APK) uzman yardımcısı olarak göreve başlayan Bayraktar, uzun yıllar aynı kurumda APK uzmanı olarak çalıştı.

Levent Bayraktar, siyasi kariyerine 2002 yılında Cumhuriyet Halk Partisi TBMM Grubu'nda Grup Danışmanı olarak başladı. 2010 yılından bu yana ise Cumhuriyet Halk Partisi Grubu'nda Grup Müdürü olarak görev yaptı. Evli ve bir çocuk babası olan Bayraktar, 59 yaşında hayatını kaybetti. CHP yöneticileri ve milletvekilleri, Bayraktar'ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajları yayımladılar.

Levent Bayraktar'ın cenazesi yarın Kocatepe Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

http://ankaramasasi.com/haber/2134227/levent-bayraktar-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.