Husumetliler arasındaki silahlı kavgayı Çevik Kuvvet ekipleri sonlandırdı

İzmir'in Konak ilçesinde, husumetli oldukları öğrenilen iki aile arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Tabanca ile vurulan bir kişinin ağır yaralandığı bölgeye sevk edilen sokağa çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle kavga sonlandırıldı.
DHA
|
19 Nisan 2024, Cuma - 06:37
Husumetliler arasındaki silahlı kavgayı Çevik Kuvvet ekipleri sonlandırdı

Saat 17.00 civarında 2’nci Kadriye Mahallesi 600. sokağında gerçekleşen olayda, K.E. adlı şahıs ile oğulları E.E. (33) ve A.E. (30), husumet içinde oldukları H.K. (35) ile sokakta tartışmaya başladılar.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte taraflar arasında silahlı çatışma başladı. Çatışma esnasında 3 çocuk babası olan H.K. vurularak ağır yaralandı.

K.E.’nin iki oğlu olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Ağır yaralı H.K., sağlık personelinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Mahalleye Çevik Kuvvet yönlendirildi

H.K.'nın vurulmasıyla birlikte, olay yerinde bulunan H.K.'nın yakınları ile K.E.'nin yakınları arasında arbede yaşandı. İki aile arasındaki gerilim artınca, bölgeye çok sayıda Motosikletli Polis Timi, Çevik Kuvvet birimi ve Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı resmi ekipler ile Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis ekipleri sevk edildi. Taraflar arasında yapılan görüşmeler sonucunda, olay yerinden uzaklaştırıldılar.

Polis ekipleri, kavga yaşanan mahallede yeni bir olayın meydana gelmemesi için geniş güvenlik önlemleri aldılar. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam etmektedir.

http://ankaramasasi.com/haber/2134365/husumetliler-arasindaki-silahli-kavgayi-cevik-kuvvet-ekipleri-sonlandirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.