Ömer Çelik'ten DEM Parti yöneticilerine tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Sur Belediyesi'nde yaşananlara tepki geldi. Çelik, "Söz konusu çirkin yaklaşımlar içerisinde olanlara karşı tavrımız ve duruşumuz nettir." dedi.
Ecem Çetin
|
20 Nisan 2024, Cumartesi - 14:54
Ömer Çelik'ten DEM Parti yöneticilerine tepki!

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Sur Belediyesi'ni DEM Parti kazanmıştı.

Sur Belediyesinde DEM Partililerin Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına kullandıkları hakaret içerikli sözler gündeme geldi.

O görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. 

İnsanlardan ve siyasi isimlerden o görüntülere tepkiler yağıyor. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'te Sur Belediyesinde yaşananlarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Çelik, DEM Parti yöneticilerinin  Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Türk Bayrağı'na ve İstiklal Marşı'na yönelik çirkin yaklaşımlarının kabul edilemez olduğunu ifade etti. 

Siyaset alanının meşru bir alan olduğunu söyleyen Ömer Çelik, meşru alan içinde hareket etme yetkisi almış olanların yetkilerini gayrı meşru yaklaşımlar için kullanamayacaklarını belirtti. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, söz konusu çirkin yaklaşımlar içerisinde olanlara karşı tavırlarının ve duruşlarının net olduğunu söyledi. 

Ömer Çelik, cumhuriyetin ve demokrasinin değerlerini savunmaya ve bunlara dönük saldırılara karşı durmaya devam edeceklerini aktardı.  

Çelik, şunları söyledi;



http://ankaramasasi.com/haber/2134584/omer-celikten-dem-parti-yoneticilerine-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.