Hacı adaylarının kafile ve uçuş bilgileri e-Devlet'te

Bu yıl hac görevini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek hacı adayları için beklenen haber geldi: Kafile ve uçuş bilgileri artık e-Devlet üzerinden erişime açıldı.
Afife Kaya
|
25 Nisan 2024, Perşembe - 23:48
Hacı adaylarının kafile ve uçuş bilgileri e-Devlet'te

Bu yıl hac görevini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek hacı adayları için beklenen haber geldi: Kafile ve uçuş bilgileri artık e-Devlet üzerinden erişime açıldı. Hac mevsimine girdiğimiz bu günlerde, kutsal topraklara gitmek için hazırlanan hacı adayları, ne zaman ve hangi kafile ile yolculuğa çıkacaklarını merak ediyorlar.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi web sitesinde paylaşılan bilgilere göre, 2024 Hac Organizasyonu'nun detayları netleşti ve hacı adayları artık kafileleri ve uçuş bilgilerini e-Devlet üzerinden kolaylıkla öğrenebilirler. Bu adım, hacı adaylarının seyahatlerini daha önceden planlamalarına ve gereken önlemleri alabilmelerine olanak tanıyor.


Artık birkaç tıklama ile e-Devlet üzerinden erişilebilen bu bilgiler, hacı adaylarına büyük bir kolaylık sağlıyor ve seyahat sürecinin daha düzenli ve kontrollü bir şekilde gerçekleşmesine yardımcı oluyor. Hac görevini yerine getirecek olan tüm hacı adayları, uçuş ve kafile bilgilerini kontrol etmeleri ve seyahatleri için gerekli hazırlıklara başlamaları konusunda bilgilendiriliyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2135468/haci-adaylarinin-kafile-ve-ucus-bilgileri-e-devlette
Etiketler: Hac
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.