Öğrenciyi tekmeleyen dron operatörünün belediyedeki işine son verildi

Malatya'nın Pütürge ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında balonu drona çarpan 3'üncü sınıf öğrencisi Talha Ş.'ye tekme atan Mustafa H.’nin belediyedeki işine son verildi.
DHA
|
26 Nisan 2024, Cuma - 18:25
Öğrenciyi tekmeleyen dron operatörünün belediyedeki işine son verildi

Pütürge Yatılı Bölge Okulu'nda düzenlenen 23 Nisan kutlamalarına şiddet gölgesi düştü.

Öğrencilerinden Talha Ş.'nin elindeki balon, etkinliği görüntülemek isteyen Pütürge Belediyesi'nde görevli Mustafa H.'nin havalandırmak istediği drona çarptı.

Bu duruma öfkelenen Mustafa H., küçük öğrenciye acımasızca ve şiddetli bir şekilde tekme attı. Çocuk tekmenin şiddetiyle acı içinde yere yığılırken çevredekiler araya girdi.

Olayın  büyümesi önlendi ve Talha Ş. Kontrol amacıyla hastaneye götürüldü.

Hastaneden darp raporu alan ailesi de Mustafa H. Hakkında şikayetçi oldu. Bunun üzerine gözaltına alınan Mustafa H., çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ancak sosyal medyaya yansıya görüntülere büyük tepki geldi.

İşine son verildi, soruşturma devam ediyor

Belediyeye bağlı şirkette işçi olarak çalışan Mustafa H.'nin işine son verildi. Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Mustafa H.’nin belediye ile ilişiğinin kesildiğini duyurdu.

Hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da 'basit yaralama' suçundan soruşturma açılan Mustafa H.,dava açılması halinde 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak.


http://ankaramasasi.com/haber/2135569/ogrenciyi-tekmeleyen-dron-operatorunun-belediyedeki-isine-son-verildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.