Kızılcık Şerbeti 61. bölüm fragmanı!

Kızılcık Şerbeti, dün akşam 60. bölümüyle ekrana geldi. Heyecanı doruklara çıkaran ve sahneleriyle geceye damgasını vuran Kızılcık Şerbeti'nin 6.1 bölüm fragmanı yayınlandı.
Ecem Çetin
|
27 Nisan 2024, Cumartesi - 14:05
Kızılcık Şerbeti 61. bölüm fragmanı!

Cuma akşamları Show TV'de büyük bir ilgiyle izlenmeye devam edilen, sevilen dizi Kızılcık Şerbeti, dün akşam 60. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. 

Büyük bir izleyici kitlesi olan dizi adını her hafta olduğu gibi yine yazdırdı. Dizi, AB grubunda 10.64 izlenme oranı, 32.11 izlenme payı, ABC1’de 10.09 izlenme oranı ve 26.44 izlenme payı, Total grubunda ise 8.65 izlenme oranı, 22.53 izlenme payı izlenme payı aldı. 

60. bölümde neler yaşandı?

Dizinin yayınlanan bölümünde; Umut ve Nursema evliliğinde yolun sonuna gelindi. Umut’un kendisini aldattığına şahit olan Nursema tek celsede boşandı. Leman’dan Gökhan’ın boşandığını öğrenen Kayhan , kızı Çimen’i ayrılması için ikna edemeyince Kıvılcım ve Ömer devreye girdi.  Gökhan’la yüzleşen Çimen, annesinin desteğiyle evine geri dönerek ilişkiyi bitirdi. Fatih, Nilay’dan;  Doğa’nın Giray’la yeni bir ilişkiye başladığını öğrendi. Fatih’in bu duruma verdiği tepki Görkem’le büyük bir tartışma yaşamasına neden oldu. Fatih, Doğa’yı takip etmesi için Yusuf’u görevlendirdi. Bu durumu fark eden Doğa, Giray’ın şirketine giderek Nilay’ın başlattığı oyunu sürdürdü. Zamanında çocukları Fatih ve Nursema’nın boşanmasını isteyen Pembe istedikleri gerçekleşse de mutlu olmadığını dile getirdi. Yeni gelini Görkem’den memnun olmayan ve Nursema’nın mutsuzluğuna üzülen Pembe kara bulutları dağıtmak için Abdullah’a doğum günü kutlaması hazırladı. İlişkisini gizli saklı yürüten Abdullah’a,  Alev de sürpriz yaparak bir kutlama gerçekleştirdi. Abdullah, Pembe’nin sürprizine ise sert tepki vererek tüm ailesini şaşırttı. Bir şirketin davetinde Ömer ve Alev karşı karşıya geldi. Ömer’in tavrından rahatsız olan Alev’in, Abdullah’la birlikte yaşadığını Ömer’e itiraf etmesi bölümün final sahnesine damga vurdu. 

Milyonların ekran başına kilitlendiği heyecanlı bölümün ardından dizinin 61. bölüm tanıtımı da yayınlandı.

Giray’ın , Doğalarda olması dikkat çekerken Alev’in Ömer’e yaptığı itirafın yankıları büyüyor. Ömer, Abdullah’ı Alev konusunda uyarırken, Pembe ve Alev de bir mağazada karşı karşıya geliyor. Fatih ve Görkem arasındaki Doğa krizinin ilerlediği tanıtımın yayınıyla  fenomen dizinin yeni bölümü büyük merakla bekleniyor. 

Kızılcık Şerbeti 61.bölüm tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=v2uIByJeaGw

http://ankaramasasi.com/haber/2135675/kizilcik-serbeti-61-bolum-fragmani
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.