Kamyon karşı yönden gelen araçlara çarptı

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında, şerit ihlali yapan bir kamyon, karşı yönden gelen araçlara çarptı. Kazada, aynı araçta bulunan anne ve oğlu hayatını kaybetti.
Afife Kaya
|
04 Mayıs 2024, Cumartesi - 06:02
Kamyon karşı yönden gelen araçlara çarptı

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Doğancı Mahallesi Bursa yolunda yaşanan bir trafik kazası, şehri yasa boğdu. Şerit ihlali yapan bir kamyonun karşı yönden gelen araçlara çarpması sonucu meydana gelen feci kazada, anne ve oğul yaşamlarını yitirdi.

Kaza, Fikret D.'nin kontrolündeki kamyonun şerit ihlali yapmasıyla gerçekleşti. Kamyon, karşı yönden gelen Rıdvan Y. idaresindeki otomobile çarptıktan sonra ardından Ali Uğur idaresindeki bir diğer araca çarparak yaklaşık 10 metre sürüklendi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, iki ayrı araçta sıkışan 3 kişiyi kurtardı ve sağlık ekiplerine teslim etti.

Anne-oğul hayatını kaybetti

Çekirge Devlet Hastanesine sevk edilen 70 yaşındaki anne Fadik Uğur ve oğlu Ali Uğur, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Diğer aracın sürücüsü Rıdvan Y.'nin ise tedavisi devam ediyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2136732/kamyon-karsi-yonden-gelen-araclara-carpti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.