Lise müdür yardımcısı cinayetinde 11 şüpheli adliyede

Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç’ın (48) Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde evinden çıkıp arabasına bindiği sırada başından vurularak öldürülmesiyle ilgili olarak 3 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 11 şüpheli yakalandı. Cinayeti işleyen D.G.’nin (17) de aralarında bulunduğu 11 kişi daha sonra Gebze Adliyesi’ne sevk edildi.
DHA
|
30 Haziran 2024, Pazar - 11:46
Lise müdür yardımcısı cinayetinde 11 şüpheli adliyede

Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi’nde müdür yardımcısı olan Mahir Çoğaç, Fatih Caddesi’nde 26 Haziran’da sabah saatlerinde, evinden çıkarak caddede park halinde olan kendisine ait otomobile bindi.

Caddenin karşısında yaklaşık 1 saat bekleyen şüpheli, aracın yanına gelerek emniyet kemerini takan Çoğaç’ın başına tabanca ile 1 el ateş etti.

Kan içerisinde direksiyona yığılan Çoğaç, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılmasına rağmen hayatını kaybetti

Cinayet şüphelisi ise yaya olarak kaçtı.

27 Haziran'da görev yaptığı okulda yapılan törenin ardından Çoğaç’ın cenazesi,  Çayırova ilçesindeki Akse Mezarlığı’nda toprağa verildi.

3 ilde operasyon

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, teknik ve fiziki takibin ardından olay anında saldırganın yanında bulunan şüpheliyi yakaladı.

Soruşturmayı genişleten ekipler 27 Haziran günü Kocaeli, İstanbul ve Adana’da operasyon yaptı.

Yakalanan 9 kişi gözaltına alınarak Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

İşlemlerin tamamlanmasından sonra, cinayeti işlediği belirlenen D.G. ile diğer şüpheliler B.Y. (20), O.D. (18), H.Z. (22), E.K. (32), M.Ç. (27), L.A. (44), M.Ö. (24), A.H. (53), E.B. (39) ve T.Ö. Gebze Adliyesi’ne sevk edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145369/lise-mudur-yardimcisi-cinayetinde-11-supheli-adliyede
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.