Hamile anne ile bebeğinin öldüğü kaza güvenlik kamerasına yansıdı

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde döner kavşakta TIR ile otomobil çarpıştı. Kazada, karnındaki 8 aylık bebeği kaybeden Özlem Nerse Karakaş da kurtarılamadı.
DHA
|
30 Haziran 2024, Pazar - 12:29
 Hamile anne ile bebeğinin öldüğü kaza güvenlik kamerasına yansıdı

Mazıdağı ilçesi Mardin-Diyarbakır kara yolu Mazıdağı Kavşağı'nda dün öğle saatlerinde trajk bir trafik kazası meydana geldi.

Kaza anı çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Döner kavşakta yeşil ışığın yanmasını bekleyen otomobilin yanına bir başka araç daha geliyor. Trafik ışığını yeşile dönmesiyle birlikte 2 araç hareket ediyor. Ancak araçlardan birisi gelen TIR’ı fark ederek dururken TIR hızla otomobile çarpıyor.

Otomobil çarpmanın şiddetiyle savrularak yolun dışına çıkıyor.

16 ASG 012 plakalı TIR ile 34 BEJ 927 plakalı otomobilin çarpıştığı kazada, araçlardaki Mehmet K. (35), Rojbin N. (31), Suphiye N. (11), Rojbin N. (30), Halil Ç. (31) ve 8 aylık hamile Özlem Nerse Karakaş yaralandı.

İhbara üzerine gelen sağlık ekipleri yaralıları olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

8 aylık hamile olan Özlem Nerse Karakaş bebeğini kaybederken hayati tehlikesi yüzünden Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Talihsiz anneden bugün acı haber geldi. Karakaş da bebeğinin ardından hayatını kaybetti.

Yakınlarına teslim edilen Özlem Nerse Karakaş'ın cenazesi Derik ilçesinde toprağa verilecek. Diğer yaralılardan Rojbin N.'nin de hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, yaralanan TIR şoförü de tedavisinin ardından gözaltına alındı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145375/hamile-anne-ile-bebeginin-oldugu-kaza-guvenlik-kamerasina-yansidi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.