Kavgada kan aktı; bacağına böyle sıktı

Kütahya'da 2 farklı motosiklet grubu üyeleri arasında çıkan kavgada, A.Ç, belinden çıkardığı tabancayla M.Ü.’yü (26) bacağından vurdu. Eskişehir'den geldiği tespit edilen 3 şüpheliden 2'si yakalandı. Silahlı kavga güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
DHA
|
30 Haziran 2024, Pazar - 13:15
Kavgada kan aktı; bacağına böyle sıktı

Gaybiefendi Mahallesi 2'nci Nur Sokak'ta gece saatlerinde iki motosiklet grubu üyeleri arasında tartışma çıktı.

 M.Ü. (26) ile Eskişehir'deki motosiklet grubu üyesi olan F.M.Ö. (21), İ.Y. (20) ve A.Ç. (33) arasındaki kavgada kan aktı.

Şüphelilerden A.Ç., yanındaki tabancayla M.Ü.'nün bacağına üst üste ateş etti. M,Ü, bacağına isabet eden iki kurşunla yaralandı.

A.Ç., F.M.Ö. ve İ.Y. yaya olarak kaçarken bölgede bulunan polis ekiplerinin hızlı müdahalesi ve sıkı takibi sayesinde F.M.Ö ile İ.Y yakalanarak gözaltına alındı. Polis, A.Ç.'nin yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri de ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralı M.Ü.’yü Kütahya Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Kavga, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde A.Ç’nin büyük bir soğukkanlılıkla M.Ü’nün bacağına ateş ettiği anlar yer aldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145379/kavgada-kan-akti-bacagina-boyle-sikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.