Biden: Jet-lag yüzünden performansım zayıftı

ABD Başkanı Joe Biden, eski ABD Başkanı Donald Trump ile çıktığı canlı yayın çekişmesindeki zayıf performansının nedenini "jet-lag"a bağladı.
AA
|
03 Temmuz 2024, Çarşamba - 10:31
Biden: Jet-lag yüzünden performansım zayıftı

ABD Başkanı Joe Biden, kasım ayında yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde rakibi Donald Trump ile gerçekleştirdiği ilk canlı yayın tartışmasındaki zayıf performansını çok seyahat etmesine ve "jet-lag"e bağladı. Biden, Virginia'da düzenlenen bağış toplama etkinliğinde, 27 Haziran gecesi yapılan tartışmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

SEYAHATLERİNİN ETKİSİNİ VURGULADI

Biden, Trump'la yaptığı canlı yayın tartışmasından önce çok fazla seyahat ettiğini ve bunun "akıllıca olmadığını" belirtti. "Bu bir mazeret değil, sadece bir açıklama." diyen Biden, münazarada sergilediği performansı yakın zamanda yaptığı seyahatlere ve bu seyahatlerin neden olduğu "jet-lag"e bağladı. Ayrıca, "Personelimi dinlemedim. Sahnede neredeyse uyuyakalıyordum." ifadelerini kullandı.

BEYAZ SARAY'DAN AÇIKLAMA: SOĞUK ALGINLIĞI VURGUSU

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, gazetecilere yaptığı açıklamada, Başkan Biden'ın münazara günü soğuk algınlığı geçirdiğini ve bu nedenle sesinin kısık olduğunu belirtti. Jean-Pierre, "Endişeleri anlıyoruz. Başkan, münazarada iyi bir gece geçirmedi." dedi.

İLK CANLI YAYIN TARTIŞMASI ELEŞTİRİLERE NEDEN OLDU: TARTIŞMA SONRASI ELEŞTİRİLER

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri için yarışan Demokrat Partili Biden ile Cumhuriyetçi rakibi Trump, 27 Haziran gecesi CNN'deki ilk canlı yayın tartışmasında kozlarını paylaştı. Biden, ikinci dönem adaylığında yaşı konusunda duyulan kaygıları giderecek bir performans sergileyemedi ve program sonrası yoğun eleştirilere maruz kaldı. Demokrat Partili kesimden ve Biden'ı destekleyen bazı medya kuruluşlarından, Biden'a "başkanlık seçimlerinden çekilmesi" çağrısı yapıldı.

BIDEN'IN YANITI

Biden ise sağlık durumunun eskisi gibi olmadığını kabul etmekle birlikte, Trump'a karşı en iyi alternatifin halen kendisi olduğunu belirtti ve yarıştan çekilmeyeceğini açıkladı.

JET-LAG NEDİR? JET-LAG TANIMI

Jet lag, genellikle uzun süreli uçuşlar sonrasında ortaya çıkan, vücudun biyolojik saati ile iniş yapılan yerin saatinin uyuşmaması nedeniyle yaşanan bir rahatsızlık. Bu durum, kişinin uyku düzenini ve genel sağlığını olumsuz etkileyebiliyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145820/biden-jet-lag-yuzunden-performansim-zayifti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.