Kütahya'da feci kaza: Trenin çarptığı kadın hayatını kaybetti!

Kütahya’da feci kaza! Çapa motoruyla hemzemin geçitten geçmeye çalışan 55 yaşındaki kadına yük treni çarptı. Talihsiz kadın olay yerinde yaşamını yitirdi.
DHA
|
03 Temmuz 2024, Çarşamba - 14:14
Kütahya'da feci kaza: Trenin çarptığı kadın hayatını kaybetti!

Kütahya'nın Sofu Mahallesi'nde meydana gelen tren kazasında, çapa motoru sürücüsü Fatma Başol (55) hayatını kaybetti. Eskişehir-İzmir seferini yapan yolcu treni, hemzemin geçitte geçmeye çalışan çapa motoruna çarptı.

EKİPLER HIZLA MÜDAHALE ETTİ

Kazanın hemen ardından bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Fatma Başol'un olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

CENAZE HASTANEYE KALDIRILDI

Fatma Başol’un cansız bedeni, Cumhuriyet savcısı ve jandarma ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Kütahya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kazanın nedenini belirlemek için detaylı incelemelere devam ediyor. Bölge halkı ise hemzemin geçitte yaşanan kazalar nedeniyle endişeli.

BENZER KAZALAR VE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Geçmişte de hemzemin geçitlerde benzer kazaların yaşandığı biliniyor. Yetkililer, bu tür kazaların önüne geçmek için hemzemin geçitlerde dikkatli ve tedbirli hareket edilmesi gerektiğini vurguluyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145878/kutahyada-feci-kaza-trenin-carptigi-kadin-hayatini-kaybetti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.