Mardin’de gelinin, önünü kestiği kayınvalidesini darbedip, otomobiliyle ezmeye çalışması kameraya yansıdı

Mardin’de S.D.Ç., kayınvalidesi Neriman Çekin’in(57), önünü keserek ayağından çıkardığı terlikle dövdü. Öfkeli gelin daha sonra otomobiliyle çarparak kayınvalidesini yaraladı. O anlar güvenlik kamerası tarafından da görüntülendi. S.D.Ç.’nin serbest bırakılması üzerine Neriman Çekin, “Kolum ve bacağım kırık, platin takıldı. Bu nasıl bir kanundur ki onları serbest bıraktılar” diye karara tepki gösterdi.
DHA
|
03 Temmuz 2024, Çarşamba - 14:05
 Mardin’de gelinin, önünü kestiği kayınvalidesini darbedip, otomobiliyle ezmeye çalışması kameraya yansıdı

Olay, 20 Haziran’da Artuklu ilçesi 13 Mart Mahallesi Emniyet Caddesi'nde meydana geldi.

Neriman Çekin’in anlatımına göre, oğlu internet üzerinden 3 yıl önce S.D.Ç ile tanıştı. Daha sonra S.D.Ç’yi ailesinden istediler.

Ancak düğün sonrası işler yolunda gitmedi. İddiaya göre, Çekin, gelini tarafından darbedildi. Küfür ve hakaretlere uğradığını öne süren Neriman Çekin, tüm mahallelinin de buna şahit olduğunu belirtti.

O olaydan sora gelin-kayınvalide bir daha görüşmedi.

Oğlu 15 gün önce izne gelince geliniyle görüştü, ancak kayınvalide bir araya gelmedi. Olaydan 1 gün önce gece gelinin kendisini telefonla  aradığını ancak kendisinin fark etmediğini savunan Çekin, ertesi gün saat 10.00 sıralarında bir kez daha telefonu çalınca açtığını söyledi.

Neriman Çekin, telefonda karşısındaki kadının çok ağır hakaret ve küfürler ettiğini, ancak numara kendisinde kayıtlı olmadığı için kim olduğunu anlayamadığını ifade etti.

Eşinin "karakola gidip telefon numarasının kime ait olduğunu öğrenelim" demesi üzerine emniyete uğradığını aktaran Çekin, kendisini rahatsız eden numaranın kime ait olduğunu polise sordu.

Çekin, polis memurlarının kendisini rahatsız eden kişinin fotoğrafını göstererek tanıyıp tanımadığını sorduğunu, kendisinin de “gelinim “ yanıtını verdiğini bildirdi.

Polisin de ‘O zaman gelininiz tarafından rahatsız ediliyorsunuz’ dediğini paylaşan Çekin,  daha sonra eve gitmek için çıktığını söyledi.

Gelininin ablasıyla birlikte kendisini takip ettiğini savunan Çekin, yol ortasında kendisini hem darbedip hem de arabayla çarpıp üzerinden geçemeye çalıştıklarını kaydetti.

Gelin şiddeti kamerada

O anlar güvenlik kameralarına da yansıdı.

Görüntülere göre, S.D.Ç., sokakta yürüyen kayınvalidesi Neriman Çekin’in önünü otomobille kesip Ardından ablasıyla otomobilden iniyor.

 S.D.Ç., ayağından çıkardığı terlikle Çekin’i darbederken çevredekilerin araya girmesine rağmen vurmaya devam ediyor.

Daha sonra bindiği otomobilini Çekin’in üzerine  süren S.D.Ç kayınvalidesine çarpıyor. Savrulup yere düşen Çekin’e bakmak için araçtan inen S.D.Ç  biraz bekledikten sonra ablasıyla otomobile binip uzaklaşıyor.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından götürüldüğü hastanede tedavi altına alınan Nerişman Çekin’in yağında ve kolunda kırıklar belirlendi.

Çekin, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Bu arada, polis tarafından gözaltına alınan  S.D.Ç., küçük yaşta çocuğu olduğu için ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Neriman Çekin, karara, “ Şu an kolumda platin var, ayağımda platin var ve ayağa kalkacak gücüm yok. Hakimlere, savcılara sesleniyorum. Ben acılar içindeyken bu kadın nasıl oluyor da elini kolunu sallayarak dışarıda geziyor?” sözleriyle tepki gösterdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145881/mardinde-gelinin-onunu-kestigi-kayinvalidesini-darbedip-otomobiliyle-ezmeye-calismasi-kameraya-yansidi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.