ASKİ’den önemli uyarı!

ASKİ, bazı ilçelerde bazı kişilerin kendilerini ASKİ personeli olarak tanıtarak, içme suyunun bozuk ve klorlu olduğu iddiasıyla vatandaşların evine girerek, tahlil yapmaya kalkıştıkları üzerine bir ihbar aldıklarını söyledi. Vatandaşlara uyarıda bulunan ASKİ, itibar edilmemesi ve dikkatli davranılması gerektiğini ifade etti.
Ecem Çetin
|
03 Temmuz 2024, Çarşamba - 16:53
ASKİ’den önemli uyarı!

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nden (ASKİ) vatandaşlara uyarıda bulunuldu.

ASKİ, bazı ilçelerde kendilerini ASKİ personeli olarak tanıtan kişilerin “içme suyunun bozuk ve klorlu olduğu iddiasıyla” vatandaşların evine girdiklerini ve suda tahlil yapmaya kalkıştıkları şeklinde ihbarlar geldiğini belirtti.

Açıklamada, kurumun bu türden bir uygulamasının kesinlikle bulunmadığı belirtilirken, kötü niyetli kişilerin bu girişiminin şebeke sularının değerleri ile ilgili asılsız söylentiler yayılmasına sebep olduğu ifade edildi.

Yapılan açıklamada ASKİ Genel Müdürlüğü’nün Ankara halkına son derece sağlıklı, kaliteli ve temiz içme suyu sunduğunu söyledi.

Vatandaşlara uyarı yapılan açıklamada böyle söylentilere itibar edilmemesi ve dikkatli davranılması gerektiği belirtildi.

ASKİ, bu tür art niyetli kişilerin kuruma ve emniyet birimlerine bildirilmesini rica etti.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı; 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145920/askiden-onemli-uyari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.