Ankara'da iş insanı Nihat Karaarslan evinin önünde vuruldu!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde iş insanı Nihat Karaarslan, evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı. İki yıl önce de suikast girişiminden son anda kurtulan Karaarslan'ın vücuduna üç kurşun isabet ettiği belirtildi.
Afife Kaya
|
03 Temmuz 2024, Çarşamba - 18:07
Ankara'da iş insanı Nihat Karaarslan evinin önünde vuruldu!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde iş insanı Nihat Karaarslan, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna üç kurşun isabet eden Karaarslan ağır yaralandı. Karaarslan, iki yıl önce de bir suikast girişiminden son anda kurtulmuştu.

Üç Kurşun İsabet Etti

İddialara göre, Karaarslan ve akrabası C.A., evine gitmek için aracından indiği sırada kapıda bekleyen bir kişi tarafından hedef alındı. Vücuduna üç kurşun isabet eden Karaarslan ağır yaralandı.

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Karaarslan, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Gazi Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Akrabası C.A. ise Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

İki Yıl Önce Suikasttan Kurtulmuştu

Karaarslan'ın 2022'de de Ankara'daki ofisinden çıktığı sırada silahlı saldırıya uğradığı belirtildi. Karaarslan, saldırıda son anda kurtulurken, mermilerin arabasına isabet ettiği öğrenildi. Karaarslan'ın olayın ardından adliyeye giderek şikayetçi olduğu ve savcılığın talimatıyla soruşturma başlatıldığı bilgisi verildi.

Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün çalışmaları sonucunda suikast girişiminde bulunan 4 kişinin tespit edilip gözaltına alındığı ve zanlıların çift plaka kullandığı ortaya çıkarıldı.

Polis, Soruşturmayı Derinleştiriyor

Polis, Karaarslan'a yönelik gerçekleşen bu son saldırıyı da mercek altına alarak, olayın arkasındaki kişi veya kişileri tespit etmek için soruşturmayı derinleştiriyor. Karaarslan’ın iş ilişkileri ve geçmişte yaşadığı anlaşmazlıklar da araştırma kapsamına alındı.

Hastaneden İlk Açıklama

Gazi Hastanesi yetkilileri, Karaarslan’ın ameliyatının başarılı geçtiğini ve hayati tehlikesinin devam ettiğini belirtti. Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan C.A.'nın ise durumunun iyi olduğu açıklandı.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2145948/ankarada-is-insani-nihat-karaarslan-evinin-onunde-vuruldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.