8 parçaya bölünen cesedin ardından yasak aşk cinayeti çıktı

Ankara Masası
|
17 Temmuz 2020, Cuma - 15:20
8 parçaya bölünen cesedin ardından yasak aşk cinayeti çıktı
İstanbul Büyükçekmece’de cesedi 8 parça halinde bulunan Süleyman Akbaba’nın katil zanlıları yakalandı. Cinayet sebebinin ardından yasak ilişki çıktı.
TEM Otoyolu Büyükçekmece Mevki'inde 14 Temmuz’da yol kenarındaki çalılıklar arasında parçalanmış ve poşetlenmiş halde bir erkek cesedi bulundu. Cesedin tekstil işiyle uğraşan 48 yaşındaki Süleyman Akbaba’ya ait olduğu anlaşıldı. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri cinayetle ilgili çalışma başlattı.-Cinayeti telefon kaydı aydınlattı
Maktulün telefon görüşmelerini incelemeye alan Cinayet ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliğine bağlı ekipler, Akbaba’nın en son N.A.(29) ile konuştuğunu belirledi.
Teknik takip sonucu, N.A.’nın eşi Alparslan A. (34)’nın olaydan bir gün sonra araç kiraladığı, bu araçla cesedin bulunduğu yere geldiği tespit edildi.
Polis elde edilen delillerin ışığında, Alparslan A., eşi Nubar A. ve iki kişiyi 16 Temmuz günü gerçekleştirilen operasyonla gözaltına aldı. -Zanlı cinayeti itiraf etti
Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen şüphelilerden Alparslan A., ifadesinde cinayeti itiraf etti.
zanlı, olay günü eşi ile tartışıp evden ayrıldığını, gece saat 01.00 sıralarında tekrar eve geldiğinde eşi ve Süleyman Akbaba’yı uygunsuz vaziyette gördüğünü söyledi.
-Cinayet sebebi yasak ilişki
Katil zanlısı bunun üzerine, eşini komşuya gönderdiğini ve Süleyman A.’yı bıçaklamaya başladığını daha sonra da cesedini 8 parçaya ayırarak çöp poşetlerine doldurup araca yüklediğini anlattı.
Alparslan A. ve Nubar A. ile birlikte gözaltına alınan iki kişinin ise olay günü cesetlerin konulduğu araçta bulundukları tespit edilirken, şüpheliler olan bitenden haberdar olmadıklarını, Alparslan A.’nın kendilerine denize gideceklerini söylediğini öne sürdü. Katil zanlısı Alparslan A., eşi Nubar A. ve diğer iki şüpheli adliyeye sevk edildi.
https://www.youtube.com/embed/O4lerDJrh-4
http://ankaramasasi.com/haber/44649/8-parcaya-bolunen-cesedin-ardindan-yasak-ask-cinayeti-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.