Ankara'da aracının kontrolünü kaybeden sürücü ortalığı birbirine kattı

Ankara' da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, iki araca çarpmasının ardından savrularak bölgede bulunan hediyelik eşya satan dükkana girdi.
Ankara Masası
|
10 Ekim 2021, Pazar - 15:26
Ankara'da aracının kontrolünü kaybeden sürücü ortalığı birbirine kattı

Kaza, saat 19.00 sularında Ankara Çankaya ilçesi Öveçler semti 4.Cadde'de meydana geldi. Sürücü yokuş aşağı hızla indiği sırada otomobilinin hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden dönmek isteyen otomobile çarptı. 

Kontrolünü kaybeden araç, çarpmanın ardından savrularak sürüklenmeye başlamasıyla birlikte park halindeki bir araca çarptı ve daha sonra cadde üzerindeki hediyelik eşya dükkanına daldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Üç aracın zarar gördüğü kazada can kaybı yaşanmazken, kazaya sebebiyet veren sürücü hafif yaralandığı öğrenildi.  

Diğer yandan, kaza çevredeki güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

"Burada sürekli kazalar meydana geliyor "

Dükkan sahibi Zeki Dedebeyoğlu, sürücünün manevra yapmak isterken mağazalarına girdiklerini ifade ederek, "Buradaki araç ‘U’ dönüşü yapıyordu. Yukarıdan gelen araç, dönüş yapan araca çarpmamak için manevra yapınca bizim dükkana girdi. Biz de ne olduğunu tam anlamadık. İki araca çarptı, duramadı. Sürücü şoka girmişti. Kendisine gelsin diye su içirdik. Polis ve sağlık ekipleri geldi. Ölü ve yaralı yok. Şoför şoktaydı. Olaylar bu şekilde oldu. Dükkanımızda 10 bin liralık maddi hasar meydana geldi" dedi.

Kazaya tanık olan taksi şoförü Bekir Aypek ise, olayın yaşandığı yerde sürekli kazaların meydana geldiğini söyleyerek, "Saat akşam 7 civarında araç buradan geçerken hızını alamadı ve o korkuyla yoldaki araçlara çarparak gitti. Kazayı yapan sürücü korkuyla aracından indi, durumu da iyi değildi. Kaza anından sonra herkes camlara çıktı. Sürücünün durumunu kontrol etmek için herkes yanına gitti. Herkes etrafa toplandı. Sağlık ekiplerine haber verildi. Ölü ya da yaralı olmadı. Polis ve sağlık ekipleri 10 dakika içinde geldiler. Buralara bir şey yapılabilir araçların yavaşlaması için. Tümsekler kurulabilir, yaya geçidi yapılabilir. Burada sürekli kazalar meydana geliyor. Araçla buradan hızla geçip sürekli kaza yapıyorlar" dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/1048258/ankarada-aracinin-kontrolunu-kaybeden-surucu-ortaligi-birbirine-katti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.