Minik sporcuların kuşakları Başkan Oğuz'dan

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, belediye gençlik merkezinde taekwondo branşında eğitim alan minik ve gençlerin kuşak takma törenine katıldı.
Ankara Masası
|
05 Kasım 2021, Cuma - 12:39
Minik sporcuların kuşakları Başkan Oğuz'dan

Kahramankazan Belediyesine ait Şehit Tunahan Doktur Gençlik Merkezi'nde taekwondo branşında aldığı eğitimlerde başarı gösteren 7-15 yaş aralığındaki çocuklar için kuşak takma sınavı düzenlendi. Sınav sonrası başarılı sporcular için tören gerçekleştirildi. 

Törene, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz da katıldı. Genç taekwondocularla sohbet eden Başkan Oğuz, miniklere spor hayatlarında başarılar diledi. 

Başkan Oğuz, daha sonra bir üst kuşağa geçen taekwondoculara kuşaklarını takarak, kendilerini tebrik etti. Minik ve genç taekwondocular kuşak töreninin ardından düzenledikleri gösterilerle izleyenlerden tam not aldı. 

"Geleceğimiz, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanındayız"

 Belediyenin gençlik merkezlerine, yaz spor okulluna ve spor kulübüne ilçede yaşayan çocuk ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Oğuz, "Buralarda farklı kategorilerde birçok dalda eğitim ve kurslar düzenliyoruz. Spor alanında düzenlediğimiz eğitim ve kurslar en önemlilerinden birisi. Çocuklarımızın hem bedensel, hem zihinsel gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Ayrıca tüm okullarımıza ve öğrencilerimize spor malzemesi desteği veriyoruz. Geleceğimiz, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanındayız. Her şey onlar için" diye konuştu.

Kahramankazan’ın 57 bin nüfusa sahip olmasına karşın, belediye spor kulübünde 12 farklı branşta bin 500 lisanlı, 5 bine yakın da aktif sporcunun bulunduğunun altını çizen Oğuz, "Uluslararası standartlarda modern spor tesislerimizle 7’den 70’e sporcu bir ilçeyiz" ifadelerine yer verdi.

http://ankaramasasi.com/haber/1099823/minik-sporcularin-kusaklari-baskan-oguzdan
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.