Yenimahalle Evi, ilçe sakinlerini bekliyor

İlçe sakinlerinin kültür, sanat ve spor etkinliklerine katılımını sağlamak amacıyla ilçenin dört bir yanına sosyal tesis kazandıran Yenimahalle Belediyesi, Barıştepe Mahallesi Yenimahalle Evi’ni düzenlenen törenle hizmete açtı.
Ankara Masası
|
12 Aralık 2021, Pazar - 13:06
Yenimahalle Evi, ilçe sakinlerini bekliyor

Çiğdemtepe Hacı Halil Altıntaş Yenimahalle Evi’ni ilçe sakinlerinin hizmetine sunan Yenimahalle Belediyesi, 2’nci Yenimahalle Evi’nin açılışını Barıştepe Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğindeki açılışa; CHP Parti Meclis Üyeleri Hakkı Suha Okay ve Umut Akdoğan, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör ve yönetimi, İyi Parti Yenimahalle İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Erhan Aras, meclis üyeleri, muhtarlar ve Barıştepe sakinleri katıldı.

"Şentepe’yi Şentepe yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz"

Kahramankazan ilçesinde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden 6 mahalle sakinine rahmet okuyarak sözlerine başlayan Yaşar, “Şentepe’yi Şentepe yapmak için 13 senedir var gücümüzle çalışıyoruz. Kaldırımsız, asfaltsız sokak kalmasın istiyor,  vatandaşın yaşamaktan mutlu olduğu bir mahalleyi yaratmak adına aralıksız çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Şentepe'nin diğer mahallelerde olmayan güzel bir hizmete kavuştuğunu ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, seçimlerde ne söz verdiyse hepsini yerine getirdiğine de dikkat çekti.

Yaşar, "Geçen hafta Çiğdemtepe Mahallemizde yapımını tamamladığımız Yenimahalle Evi'ni hizmete açtık. Bugün Barıştepe ve önümüzdeki günlerde de Pamuklar Mahallesi'ne kazandırdığımız Yenimahalle Evi’nin açılışını gerçekleştireceğiz.” dedi.


Yenimahalle Evleri'nin mahalle sakinlerinin birlik ve beraberliğine katkı sunacağını kaydeden Fethi Yaşar, "Kına gecesi, asker kınası, taziye yemekleri, mevlitler, site toplantıları gibi birçok organizasyon Yenimahalle Evi'nde yapılacak. Bunun yanında kadınlar için sanat, kültür ve sağlık gibi konularda eğitici seminerler de düzenlenecek." şeklinde konuştu.

Şentepe’ye sosyal tesis ve pazar yeri müjdesi 

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, şöyle konuştu: "Siyasetin kamplaşma üzerine kurulu olduğu bir dönemde barışı, sevgiyi hakim kılmak için çalışıyoruz. Şentepe'ye yatırımlarımız sürüyor. Burç mahallesi pazar yerinin ihalesini yakın zamanda yapacağız. Mahallemize çok güzel bir tesis kazandıracağız. Yeni bir sağlık ocağı, etüt merkezi, kafeterya, hanımlar için YENİMEK kursları ve yeni bir pazar yerini barındıran bu tesis 50 milyona yakın bütçeyle yapılacak ve Şentepelilerin hizmetine sunulacak."  

Gündoğan Parkı'nı baştan aşağı yenileyeceklerini de ifade eden Yaşar, "Şentepe’nin en büyük parkı olacak. 4 bin çalışanımızla gece gündüz demeden Yenimahalle’ye hizmet etmekten gurur duyuyoruz." dedi.


Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a Şentepe’ye yaptığı yatırımlardan ötürü teşekkür eden mahalle muhtarı Kaya Şahin ise şu ifadelere yer verdi:  “Mahallemizin ihtiyaçlarının giderilmesi açısından ne zaman kendisi ziyaret etsem, Fethi Başkan elinden gelen tüm desteği verdi. Yenimahalle Belediyesi, mahallemize yüzme havuzu, sağlık ocağı, 6 adet park ve şimdide Yenimahalle Evi kazandırdı. Yapılan bu hizmetler için Fethi Yaşar’a şükranlarımı sunuyorum. Başkanımız günü kurtarmak için değil ileriye dönük hizmet sunuyor."

http://ankaramasasi.com/haber/1172146/yenimahalle-evi-ilce-sakinlerini-bekliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.