Kadın Emeği Pazarı Podium AVM’de

Yenimahalle Belediyesi ve Günebakanlar Kadın Kooperatifi işbirliğinde “Yenimahalleli Kadınlar Birlikte Güçleniyor” sloganıyla kurulan kadın emeği pazarı Podium AVM’de görücüye çıktı.
Ankara Masası
|
14 Aralık 2021, Salı - 10:41
Kadın Emeği Pazarı Podium AVM’de

“Yenimahalleli Kadınlar Birlikte Güçleniyor” sloganıyla kurulan kadın emeği pazarı Podium AVM’ye taşındı. Her Cuma Yenimahalle Kapalı Pazaryeri’nde, her Cumartesi ise Batıkent Kapalı Pazaryeri’nde tüketiciyle buluşan kadın emeği pazarı hava şartları nedeniyle AVM’ye taşındı.

200’ün üzerinde üretici kadın, birbirinden renkli ve özel el emeği göz nuru ürünlerini bundan böyle her hafta sonu Podium AVM içerisinde satışa sunacak.

"Kadın Emeği Pazarı'na ilçe sakinleri yoğun ilgi gösteriyor"

Hava şartları nedeniyle kadın emeği pazarının AVM içine taşındığını söyleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Ülkemizin ve ailelerimiz ekonomik sorunları var. İşsizlik, yoksulluk ve fiyat artışları önlenemez boyutlara ulaşmış durumda. Aile içerisinde sadece babanın kazancıyla çark dönmüyor artık." diye konuştu.

Ailelerin refah içerisinde yaşaması için öncelikle kadınların önünün açılması gerektiğini ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, kadınların üretime katkı sağlaması ve kendi ürettiği el emeği ürünleri vatandaşa sergilemesi için açılan bu pazarlara ilçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiğini aktardı.

Fethi Yaşar, AVM ziyaretçilerine seslendi

"Yaptığımız bu hizmet hem kadınlara hem de ailelere büyük fayda sağlıyor” diyen Yaşar, AVM ziyaretçilerine de seslendi. Başkan Yaşar, “Üreten kadınlarımıza el birliğiyle destek olmak için tüm yurttaşlarımızı stantları gezmeye, küçük de olsa buralardan alışveriş yapmaya davet ediyorum.” dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/1173966/kadin-emegi-pazari-podium-avmde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.