Bülent Arınç'ın helallik isteği Nusret Muğla'nın oğlundan yanıt

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç'ın FETÖ soruşturması kapsamında cezaevinde bulunan 84 yaşındaki Nusret Muğla'nın koronadan hayatını kaybetmesi sonrası yazdığı mektuba Muğla'nın oğlundan yanıt geldi. Mustafa Sait katıldığı yayında " Ben saygı duymuyorum." dedi.
Ankara Masası
|
16 Şubat 2022, Çarşamba - 11:43
Bülent Arınç'ın helallik isteği Nusret Muğla'nın oğlundan yanıt

FETÖ soruşturması kapsamında cezaevinde bulunan 84 yaşındaki Nusret Muğla'nın koronadan hayatını kaybetmesinin ardından Ak Parti'nin kurucularından ve TBMM eski Başkanı Bülent Arınç 'ın kaleme aldığı mektuba  Nusret Muğla'nın oğlu Mustafa Sait Muğla'dan yanıt geldi.

Medyascope'a konuşan Nusret Muğla'nın oğlu Mustafa Sait Muğla, Bülent Arınç ile babasının ilişkisini anlattı. "Babam 'Bülent ağabeyini ara, 65 yıllık dostluğun karşılığı bu mu? diye sor' demişti diyen Mustafa Sait Muğla, Arınç'ı arayınca aldığı cevapla şoke olduğunu söyledi. 

İşte anlattıkları:

"Bülent Arınç'la babamın ilişkisi samimi, dostane, abi-kardeş gibiydi. Ancak bu süreç başladığından beri bazı şeyler de bizim kulağımıza küpe oldu. Ben saygı duymuyorum.

Babam 'Bülent abini ara, 65 yıllık dostluğun karşılığı bu mu? diye sor' demişti. Aradım kendisini, söylediklerim karşısında kendini ön plana koyup kendi ızdıraplarını, kendi problemlerini, damadıyla ilgili problemleri dile getirdi. Sanki çaresizmiş gibi, yapacak bir şey yokmuş gibi. Karşılığı bu oldu, biz de şoke olduk. Ben kendi adıma söyleyeyim şoke oldum.

" Dostlukları gençliklerinden başlıyor"

Benim gördüğüm kadarıyla AK Parti'nin iktidara gelmesine kadar ciddi ilişkileri vardı. Çok sık olmasa da bir araya geliyorlardı. İktidar olduklarında da belli bir yoğunluk, tempo içerisinde arada görüşüyorlardı. Dostlukları gençliklerinden başlıyor, zaten ailece de görüşürdük. Ben annesi Sevdiye teyzeyi çok iyi bilirim. Evlerinde, bahçelerinde çocukluğumuzda çok oynardık. Yani aralarındaki ilişki lise yıllarında bir dostluk, kardeşlik olarak başladığını babam da anlatırdı zaten."

http://ankaramasasi.com/haber/1308044/bulent-arincin-helallik-istegi-nusret-muglanin-oglundan-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.