Fehmi Çalmuk: Ümit Özdağ'ın intikamı

Gazeteci ve Yazar Fehmi Çalmuk, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın adaylarının Mansur Yavaş olarak açıklamasının İYİ Parti'den intikam alma hamlesi olduğunu söyledi.
Ankara Masası
|
07 Nisan 2022, Perşembe - 14:10
Fehmi Çalmuk: Ümit Özdağ'ın intikamı

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu olan Gazeteci ve Yazar Fehmi Çalmuk,  Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Mansur Yavaş'tır, kendisini Türkiye'nin geleceği adına göreve çağırıyoruz" açıklamalarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

2019 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Mansur Yavaş'ın sadece CHP'nin adayı olmadığını hatırlatan  Çalmuk, o süreçte İYİ Parti'nin çok büyük etkisi olduğunu söyledi. Çalmuk, İYİ Parti'nin seçimlerin ardından Ankara'da ve İstanbul'da çok büyük etkisi olduğunun altını çizdi.

Ümit Özdağ'ın açıklamalarının İYİ Parti lideri Meral Akşener'in başkanlık divanında yaptığı değişikliğin hemen ertesi gününde yaptığına dikkat çeken Çalmuk " Bu İYİ Parti'ye yönelik bir hamle olduğu ortada" şeklinde konuştu.

"Ümit Hoca'nın bir intikamı"

Çalmuk, Özdağ'ın açıklamalarının Millet İttifakı'nın kendi içerisinde sarsmaya yönelik olduğuna da vurgu yaptı.

"Ümit Hoca, sadece göçmen, sığınmacı politikalarıyla var olan bir isim değil" diyen Çalmuk "Onun en aktif olduğu şey, İYİ Parti içerisinde FETÖ'ye ilişkin yaptığı açıklamalar ve partiden ihraç edilmesiydi. Bu anlamda Ümit Hoca'nın bir intikamı olarak görebilirsiniz." dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/1415536/fehmi-calmuk-umit-ozdagin-intikami
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.