Ümit Özdağ, Mansur Yavaş'a adaylık çağrısını yineledi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, daha önce adaylığını desteklediğini açıkladığı ABB Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik "Belediye başkanı kalıp çöpleri temizleyeceğim' diyorsa o da onun meselesi." dedi. Özdağ, Yavaş'a cesur olma çağrısında bulundu.
Ankara Masası
|
31 Ocak 2023, Salı - 11:06
Ümit Özdağ, Mansur Yavaş'a adaylık çağrısını yineledi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik adaylık eleştirisi geldi.

Önceki açıklamalarında Yavaş'ın adaylığını desteklerini dile getiren Özdağ, çağrılarının karşılıksız kalmasına ilişkin " Benim kadar Mansur bey kendisini desteklemiyor. Benim de bir sınırım var. Mansur Bey aday olmak istemiyorsa olmaz ne yapalım. 'Belediye başkanı kalıp çöpleri temizleyeceğim' diyorsa o da onun meselesi." dedi.

"Cumhurbaşkanı olmak aynı zamanda bir iddiayı gerektirir" diyen Özdağ "Sayın Mansur Yavaş'ın bu iddiayla çıkıp Türk halkından destek istemesi lazım. 'Kemal Bey'den izin almadan aday olmam.' İzin almadan aday dahi olamıyorsanız bu ülkeyi yönetme iddiasına zaten sahip olamazsınız." diye konuştu.

Özdağ, Mansur Yavaş'ın cesur davranma zamanının geldiğini söyledi.

Altılı masaya çağrıda bulunmuştu

Özdağ, Yavaş'ı aday göstermeleri için altılı masaya çağrıda bulunurken "Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener, sayın diğer altılı masada oturan liderler sizi sağduyuya, Türk milletinin egemenlik hakkını savunmaya, vatandaşlık verilerek Türkiye'de milli iradeyi tahrip etme çalışmasına karşı cephe almaya ve artık altın gününe dönüşen altılı masa toplantılarıyla milleti oyalamayı bırakıp Sayın Mansur Yavaş'ı aday göstermeye davet ediyorum" diye konuşmuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/2065088/umit-ozdag-mansur-yavasa-adaylik-cagrisini-yineledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.